Laurențiu Reghecampf, cu ochelari de soare la primul antrenament după scandalul cu Anamaria Prodan. Ce i-au transmis conducătorii formației Neftchi Baku – FOTO
Laurențiu Reghecampf încearcă să-și acopere vânătăile pe care i le-a făcut Anamaria Prodan în urma scandalului, filmat, din stradă. Și-a pus ochelari la botezul fiului său și a folosit o strategie similară și la primul antrenament cu Neftchi Baku. Conducătorii i-au transmis să stea liniștit. Are contract până în anul 2024 și nu au de gând să-l dea afară.
Laurențiu Reghecampf, primul antrenament cu Neftchi Baku, după scandalul din România
Laurențiu Reghecampf s-a întors în Azerbaijan, conform programului, și a început pregătirea cu Neftchi Baku. Și-a pus ochelari de soare, ca să-și acopere urmele lăsate de războiul cu Anamaria Prodan, și a glumit cu jucătorii.
Fotografiile de la acest antrenament au ajuns pe pagina de Facebook a clubului, semn care a fost interpretat de jurnaliști ca un gest de susținere pentru tehnicianul român. Imaginile cu Reghe sunt destul de puține pe această pagina oficială a grupării din Baku.
Doi dintre conducătorii clubului azer au fost în România, la botezul băiatului antrenorului cu Corina Caciuc, așa că relațiile lui Reghe cu cei care decid la această grupare sunt foarte bune. Jurnaliștii azeri au scris încă de acum câteva zile că antrenorul nu va fi demis.
„Laurențiu Reghecampf, care a semnat cu Neftchi la începutul acestui sezon, are contract până în vara lui 2024. România a retrogradat în Liga Națiunilor, iar Reghecampf a fost pe listă pentru preluarea naționalei.
În primul rând, conducerea lui Neftchi nu are nici cea mai mică intenție de a se despărți de antrenorul cu care a început colaborarea în iunie. Jucătorii lui Neftchi nu sunt nici ei îngrijorați deloc, pentru că știu că Reghe va continua la echipă”, a notat sportinfo.az.
Ziariștii au scris și că Reghecampf ar fi fost pe lista lui Răzvan Burleanu, în cazul în care Edi Iordănescu ar fi fost dat afară de la națională, dar ar fi avut puține șanse să ajungă în selecționer, pentru că în România este considerat „conflictual”.