Laurențiu Reghecampf a iertat! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”

Laurențiu Reghecampf a iertat! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”
Laurentiu Reghecampf a iertat! ”Am avut o discutie, mi-am dat seama ca au inteles”

Tehnicianul CSU Craiovea, Laurențiu Reghecampf a avut momente de gândire profundă și a iertat. Desigur, este vorba despre doi jucători care au fost penalizați de către antrenor.

Laurențiu Reghecampf i-a iertat pe cei doi jucători

În vârstă de 46 de ani, antrenorul CSU Craiova, a hotărât să îi ierte pe Bălașa și Mateiu, primindu-i înapoi în lotul primei echipe. Reghe i-a exclus pe cei doi după eșecul suferit cu CFR în cadrul campionatului. Echipa lui Laurențiu Reghecampf și-a luar revanșa față de cea a lui Dan Petrescu, lucru care l-a mai îmbunat pe tehnicianul Craiovei. Acesta a decis să îi cheme înapoi pe jucătorii pedepsiți. Acum, Bălașa și Mateiu vor putea relua antrenamentele alături de restul lotului, iar Reghe este convins că cei doi și-au dat seama de greșelile pe care le-au făcut.

”Nu a fost niciun scandal, nu a fost nicio problemă între noi. Eu iau aceste măsuri când văd că anumiți jucători nu sunt la nivelul la care ar trebui să fie. În general iau anumite măsuri cu jucătorii de la care am pretenții. Bălașa și Mateiu sunt doi jucători importanți pentru mine, doi jucători care trebuie să ajute această echipă să câștige titlul”, a declarat Laurențiu Reghecampf potrivit Digi Sport.

Totodată, tehnicianul a explica care sunt lucrurile pe care îl interesează, iar acestea nu țin doar de performanțele jucătorilor, dar și de caracterul acestora.

”Pe mine mă interesează atitudinea și comportamentul lor, ei trebuie să fie lideri, să-i împingă pe cei tineri de la spate. Am avut o discuție serioasă cu ei, le-am atras atenția că nu este ok, noi am mers la Cluj ca să câștigăm, nu ca să facem prezența. A avut loc un eveniment și a trebuit să le atrag atenția”, a mai adăugat antrenorul CSU Craiova.

Motivul pentru care cei doi jucători au fost pedepsiți

Laurențiu Reghecampf a mai adăugat că nu i-a dat afară pe cei doi, ci a dorit să le dea o lecție trimițându-i la echipa a doua.

”Nu i-am dat afară, eu nu dau jucători afară, doar i-am trimis la echipa a doua. Ulterior am avut o discuție cu ei și mi-am dat seama că au înțeles ce le-am transmis. Nu m-am certat niciodată cu niciun jucător, pe Bălașa îl cunosc de când avea câțiva anișori. Tatăl lui mi-a fost coleg de cameră”, a conchis Laurențiu Reghecampf.

Comportamentul este cel care l-a tras în jos pe Mateiu, astfel că acesta fost exlus pe motiv că mijlocașul i-a comentat antrenorului după partida de luni. Acesta i-a cerut socoteală lui Reghe pe un ton ridicat, pentru faptul că a fost înlocuit înainte de pauză. În ceea ce îl privește pe Bălașa, la baza sancțiunii a stat randamentul slab pe care l-a dat în timpul antrenamentelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI