Laura Giurcanu, dată de gol de Sânziana Negru la America Express: ‘Vede numai Aris, ești cu mine în echipă, nu cu el’

de: Corina Oprea
30 10. 2023

Laura Giurcanu, dată în vileag de propria ei colegă de echipă de la America Express. Sânziana Negru nu a mai rezistat și a luat-o la zor pe prietena sa, care nu își mai poate lua gândul de la Aris Eram. Cei doi îndrăgostiți și-au făcut gesturi romantice chiar îl văzul tuturor.

Laura Giurcanu, cu gândul numai la Aris Eram

Se vorbește tot mai mult despre o presupusă relație între Laura Giurcanu și Aris Eram. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau, dar se pare că erau foarte apropiați încă de pe vremea când se aflau în competiție.

Chiar și pe micile ecrane au apărut tot mai multe scene în care cei doi își făceau ochi dulci. În ediția din 30 octombrie, Sânziana Negru și-a certat colega, pe motiv că se gândește prea mult la Aris, se concentrează pe el și uită cu cine este în echipă.

Vedeta i-a atras atenția colegei sale că își face semne cu adversarul lor și nu se concentrează pe ce are de făcut. Laura Giurcanu nu a încercat să se scuze, ci a mărturisit, vizibil emoționată de situație, că acesta i-a mărturisit că îi este dor de ea.

„Își dau pupici și nu mai e atentă la mine”, a mărturisit Sânziana Negru.

„Azi mi-a zis ca i-a fost dor de mine. I-am zis că și mie”, a răspuns vedeta, care s-a înroșit când a început să vorbească despre adversarul ei.

Ce plan ar avea Laura Giurcanu cu Aris Eram

Laura Giurcanu a avut, însă, ceva de spus în apărarea ei. Celebrul model a încercat să îi explice colegei sale că lucrurile nu sunt tocmai așa cum par, ci altul ar fi adevărul privind relația ei cu Aris Eram.

Citește și: Aris Eram și Laura Giurcanu, idilă după America Express. Prima reacție a influenceriței după ce s-a sărutat cu fiul Andreei Esca

Concurenta a explicat, la America Express, că are un plan în ceea ce-l privește pe fiul Andreei Eram. Vedeta spune că are de gând să îl seducă pe tânăr, ca să câștige avantaj în fața lui, însă partenera ei de competiție nu a fost de acord cu presupusa ei intenție.

„Zic să-l seduc, ca să luam avantaj”

„Nu, Laura, șarpe ce ești”, a fost schimbul de replici amuzant dintre cele două.

Laura și Sânziana sunt o echipă foarte unită și au multe apariții amuzante. Spre deliciul fanilor, au mereu glumele la ele și fac haz de necaz chiar și în cele mai dificile situații.

Aris și Alexia Eram, opriți de poliție

Aris și Alexia Eram formează una dintre cele mai iubite echipe de la America Express. Cei doi formează un cuplu perfect în competiție și se sprijină atunci când dau de greu. Au întâmpinat multe probleme în concurs, dar una dintre ele le-a dat mari bătăi de cap.

Află și: Andreea Esca urmăreşte America Express cu emoţii mari. Alexia şi Aris Eram, în vizorul poliţiştilor: „Aveau şi pistoale, fix ca în Narcos”

Alexia Eram și Aris au fost opriți de poliție la „America Express”, sezonul 6, moment în care s-au panicat. Au avut parte de o verificare atât ei, cât și echipa de producție și se temeau că ar putea fi duși la secție, pentru că nimeni nu înțelegea ce voiau să explice.

Mașina lor a fost trasă pe dreapta în timpul întrecerii pentru imunitate și oamenii legii i-au acuzat că este ilegal ceea ce fac. Au trăit clipe de groază, mai ales atunci când au văzut că unul dintre polițiști avea asupra lui și un pistol.

„Erau doi polițiști cu o atitudine foarte dură, care l-au dat jos pe șoferul nostru. Ne-au cerut documentele și ne-au spus că este ilegal ce facem. M-am enervat foarte tare. După ce am vorbit cu ei, am crezut că ne vor duce la secția de poliție și vom sta acolo până dimineața pentru că nu vor înțelege despre ce este vorba.

Unul dintre polițiști era cu mâna pe pistol, exact cum am văzut în serialul Narcos. Ne-au luat toate documentele – nouă, dar și echipei de producție”, a povestit Alexia Eram.

Cei doi tineri începeau să își piardă răbdarea și se temeau că vor pierde proba. Într-un final au primit permisiunea de a continua drumul, dar au fost extrem de șocați de cele întâmplate.