05 dec. 2020 | 17:03

Laura Andreșan, schimbare radicală la 1 an de când e mămică. Fanii sunt uimiți și ei

Monden
Laura Andreșan, schimbare radicală la 1 an de când e mămică. Fanii sunt uimiți și ei
Laura Andreșan, schimbare radicală la 1 an de când e mămică. Fanii sunt uimiți și ei

Laura Andreșan a făcut o schimbare radicală la un an de când e mămică, astfel că fanii sunt uimiți. Laura Andreșan a fost protagonista mai multor controverse, însă lumea a uitat, iar iubita lui Grasu XXL s-a cumințit. Acum, vedeta care între timp a dispărut din lumina reflectoarelor, este o mămică și o soție devotată.

Ce mai face Laura Andreșan. Ce a ajuns să facă după ce pe timpuri se recomanda ca ”Profa de amor”

Laura Andreșan s-a schimbat enorm față de acum câțiva ani și acum poate să spună cu mâna pe inimă că este o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Laura Andreșan a devenit o femeie de casă, o iubită fidelă și cuminte, precum și o familistă convinsă.

Controversele în jurul cărora i-a gravitat numele Laurei Andrreșan în anii în care era o rebelă au fost date uitării, iar relația cu Grasu XXL, deși comentată la început, a fost fix ce căuta bruneta. Astfel, din femeia care se afișa la televizor dezbrăcată și dansând la bară, soția lui Grasuu XXL și-a schimbat total look-ul și nu mai seamănă deloc cu cea care stârnea toți bărbații.

Laura Andreșan postează fotografii de familie acum

De asemenea, pe rețelele de socializare, Laura Andreșan postează numeroase fotografii de familie, dar pune accent pe fotografii cu fiica ei, care a împlinit un an în vara acestui an. A lăsat în urmă petrecerile nebunești la care participa și a cunoscut ce înseamnă, cu adevărat, fericirea și familia.

Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud!”, a declarat iubita lui Grasu XXL potrivit wowbiz.ro.

Ce muncește Laura Andreșan

În plus, fosta ”profă de sex”, așa cum se recomanda înainte, a renunțat la cursurile erotice și a ales un job la care nimeni nu se aștepta. În prezent, Laura Andreșan este psiholog, faăt care i-a schimbat foarte mult modul de gândire, dar și modul de viață.

Sa fii student al domnului academician presupune să gândești liber, să muncești mult, să îți contești propriile rezultate pentru a le valida sau a le corecta, să investești pasiune, deci energie psihică în cunoașterea condiției umane, să accepți că tot ce știi e doar un atom din materia pe care acest om cu spirit imens o va insera în câmpul conștiinței tale, adică în ține, în sufletul tău!”, declara Laura Andreșan.

Laura Andreșan, de la bombă sexy la femeie de casă

Acum 10 ani, Laura Andreșan era considerată bomba sexy a showbizului din România. Vedeta dădea lecții sexuale atât în online, cât și în privat bărbaților. Laura Andreșan se autointitula ”profă de amor”, asta spunând multe despre viața pe care o ducea.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro