Larisa Popa a spus în sfârșit adevărul despre relația cu Pescobar la 6 luni după ce a demisionat: “A fost o prietenie mai avansată”

de: Daoud Andra
24 09. 2024

Larisa Popa a avut o colaborare strânsă cu Pescobar. În cei 8 ani în care a lucrat la Taverna Racilor, presa a scris în repetate rânduri că între ea și omul de afaceri ar fi fost și o altfel de relație. La 6 luni după ce a demisionat, șatena a spus adevărul despre legătura dintre ea și Paul Nicolau.

Ce relație au avut Larisa Popa și Pescobar, de fapt

Larisa Popa a fost ani buni manager la Taverna Racilor, iar în perioada în care a lucrat alături de Pescobar, a ajuns să se apropie mult de acesta. Mulți au speculat că între ei ar fi ceva mai mult decât o relație profesională, dată fiind chimia lor.

Cu toate acestea, Larisa Popa spune că nu a fost niciodată iubita lui Paul Nicolau, ci doar au fost foarte buni prieteni. Șatena recunoaște că uneori au alimentat și ei zvonurile privind apropierea, însă nu a fost niciodată vorba despre o relație amoroasă.

”A fost o perioadă foarte frumoasă în care am lucrat cu Pescobar, asta o să rămână mult timp întipărită în viața mea, pentru că acolo am evoluat, am crescut în businessul lui și alături de el. (….) 8 ani de zile am muncit alături de Pescobar, am crescut împreună. Nici vorbă de o relație cu Pescobar, noi am fost ca o familie.

Îi cunosc familia, părinții, sora, bunica, pe toată lumea. Îmi sunt foarte dragi și în momentul de față, ținem legătura fără nicio problemă. A fost o prietenie mult mai avansată cu Pescobar. Marketingul nostru la momentul respectiv s-a interpretat și cumva și noi am alimentat chestia asta. Deci nu a fost vorba de relație, am fost doar prieteni buni”, a precizat Larisa Popa potrivit WOWbiz.ro.

Larisa Popa și Pescobar

Vrea să scape de eticheta ”Larisa a lui Pescobar”

Cât timp a lucrat la Taverna Racilor, Larisa a fost asociată puternic cu patronul acesteia. În momentul în care a decis să își dea demisia, șatena și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare că nu vrea să mai fie numită ”a lui Pescobar”.

”Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt. (…) Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă (…) Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face.

Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi. Momentan nu muncesc, nu spun un ‘nu’ următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit”, a precizat Larisa Popa pe internet, în momentul în care și-a dat demisia.