Larisa Iordache, transportată de urgenţă la spital. Ce s-a întâmplat cu gimnasta la Jocurile Olimpice

Larisa Iordache, transportată de urgenţă la spital. Ce s-a întâmplat cu gimnasta la Jocurile Olimpice
Larisa Iordache, transportată de urgenţă la spital

Larisa Iordache a fost transportată la spital, direct de la sală. Gimnasta s-a calificat duminică în finala de la bârnă la Jocurile Olimpice 2020, chiar dacă a suferit o accidentare la aterizare.

Larisa Iordache, transportată de urgenţă la spital

La scurt timp, larisa Iordache a avut dureri grave la picior, așa că a fost transportată la spital pentru investigații.

Anunțul a fost făcut de CS Dinamo, care a precizat că gimnasta are o entorsă metatarsiană și se va reface până pe 3 august, ca să participe la finala de la bârnă.

„Cu dureri la picior, cu lacrimi în ochi, dar cu o inimă cât toată România, Larisa Iordache a reuşit să-şi asigure un loc în finala olimpică de la bârnă. Larisa va concura pentru medalii peste opt zile, pe 3 august, iar timpul îi este aliat în lupta teribilă pe care o duce cu durerea.

La controlul medical ulterior (RMN) s-a descoperit că are o entorsă metatarsiană. Va avea trei zile de pauză forțată, după care va începe pregătirea pentru finală! De acasă, îi transmitem şi noi toată energia pozitivă de care are atât de mare nevoie”, anunță CS Dinamo.

Larisa Iordache s-a accidentat la gleznă

Larisa Iordache a avut o problemă la aterizare, în prima subdiviziune a concursului. Ea a avut o problemă la glezna la care a fost operată de mai multe ori.

„Am fost puțin speriată deoarece nu am avut o pregătire exact așa cum mi-am dorit pentru Jocurile Olimpice, dar mă bucur că am putut să rămân psihic tare și să fiu aici. (…)

Cred că e ceva normal pentru mine să concurez cu dureri. Am intrat cu dureri de gleznă. În finală sper din suflet să mă regăsesc pe bârnă ca și astăzi.(…) Vreau să fiu puternică, de asta am nevoie”, a spus Larisa Iordache, potrivit GSP.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI