Larisa Iordache, probleme mari de sănătate. Medicii din Elveția au fost șocați și ei

Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo și în finala de individual compus de la Campionatul European din Basel.

Larisa Iordache, probleme mari de sănătate

Din păcate, sportiva nu va concura pentru medalie, din cauza  problemelor de sănătate. Larisa a făcut febră și se simte foarte rău din cauza unei crize renale. Medicii din Elveția au fost uimiți de faptul că tânăra a putut concura la un asemenea nivel, având în vedere că antibioticele nu i-au ameliorat durerile. 

„Sportiva noastră Larisa Iordache nu va putea concura astăzi în concursul individual compus de la Campionatul European de la Basel (Elveția)! În această dimineață, Lari nu părăsise încă spitalul unde a fost internată după criza renală din ziua concursului de calificare de miercuri. După aproape 36 de ore de tratament cu antibiotic durerile încă nu au dispărut în totalitate.

Până și doctorii elvețieni au fost uluiți cum de a putut concura la un nivel atât de înalt în starea ei fizică! Dar aceasta este Larisa, un caracter extraordinar, un sportiv de excepție care și-a dorit atât de mult calificarea la Jocurile Olimpice încât a reușit să-și estompeze slăbiciunea fizică prin motivație mentală! Indiferent dacă va mai putea concura sau nu la acest Campionat European (mai are finale pe aparate duminică), Larisa va fi pentru noi MAREA CAMPIOANĂ a acestui European! Sănătate multă, Lari!”, se arată în mesajul postat de clubul Dinamo.

Larisa Iordache rămâne internată în spital

Ea este pe mâna medicilor și a declarat că se simte mai bine, dar încă trebuie să stea sub observație. Sportiva speră ca starea ei de sănătate să se îmbunătățească. Ea a postat și un mesaj, însoțit de o fotografie de pe patul de spital, pentru fanii ei. 

„Știu că astăzi este finala la individual compus, iar eu din păcate nu voi putea concura deoarece încă nu am ieșit din spital. Dar pot spune că sunt mult mai bine și sper ca starea mea de sănătate să devină din ce în ce mai bună pe zi ce trece”, a scris Larisa Iordache pe contul personal de Instagram.

Ea s-a retras de la concursul individual compus de la Basel din cauza infecției la rinichi. Sportiva, în vârstă de 24 de ani, ar fi trebui să joace astăzi pentru medlii. Medicii au recomandat să se retragă din concurs, lucru pe care l-a și făcut.

Dacă starea ei va fi bună, Larisa ar putea concura în finalele pe aparate duminică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI