Larisa Iordache, imagini de neratat în costum de baie. Fosta gimnastă arată de milioane

Larisa Iordache, imagini de neratat în costum de baie. Fosta gimnastă arată de milioane
Larisa Iordache, aparitie de senzatie în costum de baie

Larisa Iordache are un palmares impresionant în gimnastică, fiind una dintre cele mai bune sportive ale României. Retrasă în 2021 din acest domeniu, din cauza numeroaselor accidentări, frumoasa brunetă continuă să-i țină pe fani în priză cu ipostazele de pe rețelele sociale. De curând, fosta gimnastă și-a etalat corpul bine tonifiat la plajă, alegând un costum de baie cu un decolteu adânc. Urmăritorii săi au și asaltat-o cu aprecieri.

Larisa Iordache face furori pe internet

Deși mai putea face performanță ca gimnastă, Larisa Iordache (26 de ani) s-a retras la finalul lui 2021, de vină fiind accidentările repetate, și s-a apucat de antrenorat la CS Dinamo. După doar câteva luni în noua postură, rezultatele sale au și început să se vadă. În aprilie, fosta sportivă a câștigat prima medalie în gimnastică din poziția de antrenoare. Când nu este lângă elevele sale, tânăra se bucură de orice timp liber. Și cum este vară, bruneta și-a luat costumul de baie pentru o sesiune de bronz și selfie-uri. Rezultatul a fost pe placul fanilor săi din mediul virtual.

Imagini senzuale în costum de baie

În urmă cu câteva luni, Larisa a fost prezentă la Campionatele Naționale de gimnastică artistică de la Ploiești (categoria junioare), alături de gimnastele de la CS Dinamo, iar elevele sale i-au răsplătit munca depusă prin obținerea de medalii. Deși nu mai activează pe podium în postura de gimnastă, ea continuă să facă sport. Bruneta se menține într-o formă de invidiat, la opt luni după ce și-a anunțat retragerea din activitate. Dovadă stau fotografiile postate chiar de Iordache pe rețelele sociale.

Cum arată după ce s-a lăsat de gimnastică

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, Larisa Iordache a lăsat la vedere decolteul adânc și picioarele bine lucrate, fiind o adevărată încântare pentru internauți (vezi FOTO în GALERIE). Frumusețea răpitoare a fostei gimnaste a primit foarte multe like-uri și comentarii pozitive. Indiferent de cum se îmbracă la plajă sau pe stradă, orice ținută o avantajează.

La 25 de ani, Larisa Iordache și-a anunțat încheierea carierei sportive, după ce a suferit o nouă operație la gleznă: Ghinioanele pe mine m-au făcut mai puternică şi m-au împins să fac gimnastică până la vârsta de 25 de ani. Deci ele m-au ajutat foarte mult. Iar copiii trebuie să înţeleagă şi ei că sportul de performanţă cere sacrificii şi din punct de vedere al sănătăţii. Aşa că eu îmi doresc ca fetele să fie ele însele şi să fie mult mai bune decât Larisa Iordache”.

Multe medalii câștigate

Ca sportivă, Larisa are o medalie de bronz la Jocurile Olimpice (2012, Londra), patru medalii la Campionatele Mondiale, două de argint şi două de bronz, 16 medalii de Campionatele Europene, șapte de aur, șapte de argint şi două de bronz, precum şi trei la Jocurile Mondiale Universitare, două de aur şi una de bronz.