Lamborghini Urus de 325.000 de euro, făcut praf în Ferentari. S-a aflat cine este proprietarul

Un accident de circulație înfiorător i-a luat prins surprindere pe agenții de la Rutieră, din Capitală, care au intervenit de urgență la locul faptei. În carambol a fost implicat un model de Lamborghini Urus, iar totul s-a petrecut în noapte de marți spre miercuri. De curând s-a aflat și cine este proprietarul SUV-ului de 325.000 de euro, distrus în urma accidentului care s-a petrecut în zona Pieței Ferentari, din București.

Lamborghini Urus de 325.000 de euro, făcut praf în Ferentari. Cine este proprietarul?

Lamborghini Urus de 325.000 de euro, făcut praf în Ferentari. S-a aflat cine este proprietarul
S-a aflat cine este proprietarul unui model de Lamborghini Urus, în valoare de 325.000 de euro, făcut țăndări în Ferentari

Accidentul din noaptea de marți s-a petrecut în cartierul Ferentari, la intersecția dintre Strada Bachus și Calea Ferentari, atunci când un BMW Seria 3 a intrat violent într-un Lamborghini Urus. A ieșit la iveală și cine este cel care deține automobilul de lux, fiind vorba despre un important agent de pe piața imobiliară. Se pare că SUV-ul avariat în mod grav i-ar aparține unui afacerist renumit, cunoscut ca Bebică. Cel implicat în accidentul rutier înfiorător ar fi și ginerele lui Mustață, fostul șef al galeriei Stelei, dar și un temut ultras, potrivit cancan.ro. Bărbatul s-ar fi aflat la volan în clipa în care mașina sa de 325.000 de euro a fost avariată atât de grav, mai în partea frontală, în spate, dar și pe una dintre laterale.

Totodată, în seara de marți, traficul de pe acea arteră din Piața Ferentari a fost blocată, după ce bolidul de sute de mii de euro a fost avariat în mod spectaculos. La locul incidentului s-au adunat zeci de curioși, fiind și cei care au sunat la 112 și au cerut intervenția unui echipaj de poliție, dar și pe cea a medicilor de pe Ambulanță. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului despre care martorii au povestit că a fost unul ce a semănat cu o cascadorie din filmele de Hollywood.

Modelul de Lamborghini Urus a fost lansat în anul 2017 și este echipat cu un motor V8 twin-turbo de 4 litri. Bolidul are proprietăți impresionante pentru orice pasionat de autoturisme, pentru că e capabil să producă 650 CP, iar sprintul de 0-100 km/oră se realizează în 3,6 secunde. Lamborghini Urus poate ajunge la o viteză maximă de 305 kilometri / oră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI