Lacrimi de tristețe pentru fanii lui Celine Dion. Din păcate, s-a întâmplat

de: Ștefan R. Apostol
11 06. 2020

Una din cele mai importante vedete canadiene ar fi trebuit să cânte la București în acest an, dar criza creată de noul coronavirus a dat peste cap planurile starului de a concerta în România.

Lacrimi de tristețe pentru fanii lui Celine Dion

După ce a amânat două date la începutul lunii martie, din cauza a ceea ce a spus ea a fost un caz de răceală, Celine Dion a anunțat amânarea unui șirde spectacole în Courage World Tour, din cauza răspândirii coronavirusului COVID-19. Cântăreața a anunțat că toate concertele ei din 24 martie până pe 27 aprilie vor fi reprogramate.

Din păcate, vedeta a anunțat anularea concertului bucureștean

Din păcate, din aceleași considerente vedeta canadiană a anunțat și anularea concertului ce trebuia să aibă loc la București, în data de 29 iulie 2020. Concertul din România, care face parte tot din Courage World Tour, trebuia să fie pe Arena Națională din București, dar în contextul pandemiei, acesta a fost amânat pentru anul viitor.

Anularea turneului nord-american al lui Dion a afectat 14 piețe, de la Denver la Los Angeles, Portland, Vancouver și Winnipeg, managerul vedetei spunând că noile date vor fi anunțate în curând, iar deținătorii de bilete încurajați să țină biletele originale.

Lacrimi de tristețe pentru fanii lui Celine Dion. Din păcate, s-a întâmplat

Celine Dion a anunțat ieri, pe 10 iunie, că turneul ”Courage World Tour” este reprogramat pentru 2021. Programul turneului pentru 2020, din păcate a fost amânat în toată Europa datorită COVID-19, pentru a începe în martie 2021. Noile datele ale turneului vor fi anunțat în curând. Biletele achiziționate pentru datele inițiale ale turneului 2020 vor fi onorate pentru datele programate din 2021.

„Am sperat cu adevărat că vom fi din nou pe scenă cândva în acest an, dar nimic nu este mai important decât sănătatea și siguranța tuturor. Întreaga lume a trecut prin momente atât de dificile în timpul acestei pandemii, iar inima mea este lângă a celor care au suferit. Știu că în cele din urmă vom trece peste asta și vom compensa tot timpul pierdut. Îmi este dor să fac spectacolele noastre … Aștept să mai cânt cu toții din nou. Stai în siguranță tuturor … ne vedem curând! „, a spus Celine.