19 iun. 2023 | 20:01

La cine se află biletul de adio al Mădălinei Manole? Fratele solistei face dezvăluiri, după 13 ani: ”Probele pot fi o făcătură!”. Ce i-a povestit solista, cu doar câteva ore înainte de a muri EXCLUSIV

Monden
La cine se află biletul de adio al Mădălinei Manole? Fratele solistei face dezvăluiri, după 13 ani: ”Probele pot fi o făcătură!”. Ce i-a povestit solista, cu doar câteva ore înainte de a muri EXCLUSIV
Cine are biletul de adio al Madalinei Manole

Se împlinesc, pe 14 iulie, 13 ani de când solista Mădălina Manole a fost găsită fără suflare, în vila ei din Otopeni. Fratele artistei, Marian Manole, ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre biletul de adio, dar și despre ultimele lor discuții și planuri, care nu prevesteau deloc tragedia. Marian Manole este ferm convins că sora lui nu avea de ce să-și încheie socotelile cu viața, la doar 43 de ani, și speră să se redeschidă ancheta.

Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri la 13 ani de la tragedie. Cine are biletul de adio al Mădălinei Manole?

Mădălina Manole ar fi lăsat un bilet de adio, cu un conținut dureros, înainte de a fi găsită fără suflare, în casa ei din Otopeni.

”Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi, dragii mei. Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos.

Mădălina Manole, neputincioasă?

Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi m-aţi iubit şi mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul. Si totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Aşa gândesc eu, aşa trebuie. Cum să închei rândurile astea? Cum?

Mădălina Manole a cerut să nu fie judecată

Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac. Să nu mai fiu. Puiu mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata. Poate mă va ierta mai târziu, când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi! Nu uita de banii de la BRD! În cont euro! Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea!

Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru Sufletul lui! Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor!

Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru Pui pic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”, ar fi scris Mădălina Manole, înainte de a se stinge din viață, potrivit relatării lui Petru Mircea, soțul solistei.

Ce spune Marian Manole despre scrisul din biletul de adio

La cine se află acum caseta video și biletul de adio? Contactat de Playtech Știri, fratele ei, Marian Manole, a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

”Am comparat, de-a lungul anilor, scrisul acela, din acel bilet de adio, cu ce aveam eu sau părinții mei prin casă, cu scrisul ei! Sunt multe semne de întrebare, nu vreau să mă pronunț, nu sunt specialist, în a studia scrisul, grafologie parcă se spune. Dar, sunt multe diferențe, din ce am văzut! Rămâne de văzut dacă se redeschide ancheta! Biletul de adio se află cred la dosar, la Parchet!

Petru Mircea a predat biletul de adio al Mădălinei Manole

A fost predat de soț, după ceva timp de la moartea ei! Nu anchetatorii l-au ridicat, în zilele alea! Astea au fost probele lui, pe care le-a prezentat anchetatorilor, după o lună și ceva și s-a dus și la Măruță cu ele, în perioada când simțea că se îngroașă gluma și era acuzat de crimă! Ele ar fi trebuit ridicate, atunci, la fața locului, de către procuror. Pot fi o făcătură!”, ne-a spus Marian Manole.

Ce planuri își făcuse Mădălina Manole. ”Nu cred că așa procedează un sinucigaș”

Marian Manole nu crede ca sora lui s-a sinucis, pentru că, în ultimele lor convorbiri telefonice, Mădălina Manole își făcuse numeroase planuri, ba chiar îi invitase, pe 14 iulie, de ziua ei de naștere, la o mică petrecere.

”Bine, sunt subiectiv, acum, pentru că vorbesc despre sora mea, care, din punctul meu de vedere, nu s-a sinucis! În noaptea aceea, de 14 iulie 2010, s-au întâmplat multe lucruri în casă, doar Dumnezeu și cei din casă care erau prezenți știu! Pe 13 iulie, cu o zi înainte, Mădălina a vorbit cu noi, familia, de câteva ori, cu mama, cu tata, cu mine și cu fiul meu! La diferite intervale orare!

Mădălina Manole își invitase rudele la Otopeni

Ne invita la Otopeni, a doua zi, de ziua ei! Și ne spunea să fim prezenți neapărat, după-amiază, și pentru că trebuie să ne spună ceva important! Lui Mihai, băiatul meu, i-a spus, la telefon, când eram în parc la joacă împreună și cu tata a vorbit pe 13 iulie, după-amiază…Lui Mihăiță, fiul meu, i-a promis că în august mergem la mare, la bulgari, cu cel mic, cu toții”.

Nu cred și nu am să cred niciodată că, după ce am vorbit cu ea la telefon și am făcut planuri de vacanță, iar ea ne-a invitat, de ziua ei, noaptea a înnebunit și și-a luat viața! Nu are nicio logică. Nu cred că așa procedează un sinucigaș. Cum s-ar spune, ea ne-a amăgit, iar noaptea a comis suicidul, ca să ce…!?”, ne-a spus Marian, fratele Mădălinei Manole.

Ce supărări avea Mădălina Manole cu mama-soacră din Botoșani

Marian a mai vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, și despre neînțelegerile pe care Mădălina Manole le avea cu mama-soacră.

”Luni, pe 12 iulie, s-a trezit cu soacră-sa și cu cel mic. Venise de la Botoșani. Neanunțată. Duminică, ei s-au întors, de acolo, pentru că fiul lor era la Botoșani și s-au dus să îl vadă! Mădălina mi-a spus prin telefon: Fratelo, m-am trezit cu soacră-mea la poartă și cu pui mic, nu era în plan să vină, de-abia m-am întors de acolo, o să aflu eu de ce a venit scorpia.

Mădălina Manole s-ar fi plâns de soțul și soacra sa

Citez din memorie, dar mi s-au întipărit în minte cuvintele ei! Și mi-a mai spus ceva. Nu pe 13, ci cu câteva zile în urmă: Fratelo, ăștia doi mi-au mâncat zilele, îmi fac viața un calvar! Să nu le spui lui mami și lui tati, o rezolv eu singură!. Nu sunt minciuni, nu inventez!

Nu am fost chemat, atunci, după moartea ei, suspectă, niciodată, la audieri, ca să pot relata aceste lucruri! Și eram, acolo, la procuror, împreună cu părinții mei și cu un văr! Așa au considerat anchetatorii, să nu mă cheme la declarații, doar i-au amețit pe părinții mei!”, ne-a mai spus Marian Manole.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
ANAF nu poate să vândă terenurile Elenei Udrea. La ce preț au ajuns bunurile
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Capital.ro
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Tribunalul Iaşi, după ce românca a dat în judecată Casa de Pensii: "Pensia a fost calculată corect"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro