La ce vârstă i-a spus Teo Trandafir fiicei sale că e înfiată. Cum a reacționat Maia când a aflat

Autor: Ogaru Raluca - 18:32, 26 mai 2019
Teo Trandafir i-a spus fiicei sale că e înfiată

Teo Trandafir i-a spus fiicei sale Maia că este înfiată, la o vârstă fragedă. Prezentatoarea TV, una dintre cele mai iubite din România, a luat decizia de a-i spune tinerei adevărul, chiar dacă asta risca să producă o ruptură între cele două. Cu toate că a fost greu, Maia a înțeles situația și a ales să rămână alături de mama ei și să se susțină în continuare una pe alta.

Teo Trandafir i-a spus Maiei că e înfiată, la 2 ani și jumătate

Teo Trandafir i-a spus pentru prima dată Maiei că e înfiată la doar 2 ani și jumătate. Chiar dacă era foarte mică, vedeta a reușit să îi transpună situația reală și, mai mult, să o transforme într-o poveste cu final fericit.

”I-am spus undeva la 2 ani şi jumătate. Mi-am dat seama că e momentul pur şi simplu, m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină. Făceam pizza şi mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: . Şi a început să mă întrebe: . M-am dus în curte şi i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii şi, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să îşi imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinaţie, câtă esenţă a adus în viaţa mea”, a povestit Teo Trandafir în urmă cu ceva timp, pentru revista Viva.

Teo Trandafir i-a explicat Maiei că e înfiată, în direct

Povestea s-a mai repetat, după ce Maia a crescut, iar Teo Trandafir a atins subiectul chiar în timpul unui interviu, în direct, pe Facebook. Luată prin surprindere, Maia a avut o reacție pe cât de spontană, pe atât de matură.

”Noi două ne-am întâlnit la un moment dat în viața ta, atunci când tu te-ai născut, și ne-am așteptat ca la un moment dat să existe discrepanțe între noi. Mai ales că tu ești într-o situație mai specială și noi două nu suntem… cum spun oamenii, «rude de sânge»”, a spus Teo.

Teo Trandafir și-a dorit mulți ani un copil, dar se pare că Dumnezeu nu i-a oferit șansa de a avea un copil născut de ea. Cu toate acestea, vedeta a trecut de ideile preconcepute ale oamenilor și a reuțit să creeze o legătură adevărată cu Maia, o fetiță pe care a înfiat-o și care i-a umplut casa de fericire. Copila a știut mereu să o facă mândră și să ia cele mai bune decizii chiar și în momentele dificile.

”Am clădit împreună o relație foarte strânsă. Ne înțelegeam din priviri, gesturi, mimică. Nu aș putea spune cuiva „mamă” care nu s-a implicat sub nicio formă în cultura pe care o am, în ce știu azi. Și asta cu sângele, după părerea mea, nu e cea mai potrivită chestie. Sunt frați de sânge care nu se înțeleg, și copii de sânge și tot felul, care nu au relații tocmai potrivite cu părinții lor”, a răspuns Maia.