26 mai 2019 | 18:32

La ce vârstă i-a spus Teo Trandafir fiicei sale că e înfiată. Cum a reacționat Maia când a aflat

Știri generale
La ce vârstă i-a spus Teo Trandafir fiicei sale că e înfiată. Cum a reacționat Maia când a aflat
Teo Trandafir i-a spus fiicei sale că e înfiată

Teo Trandafir i-a spus fiicei sale Maia că este înfiată, la o vârstă fragedă. Prezentatoarea TV, una dintre cele mai iubite din România, a luat decizia de a-i spune tinerei adevărul, chiar dacă asta risca să producă o ruptură între cele două. Cu toate că a fost greu, Maia a înțeles situația și a ales să rămână alături de mama ei și să se susțină în continuare una pe alta.

Teo Trandafir i-a spus Maiei că e înfiată, la 2 ani și jumătate

Teo Trandafir i-a spus pentru prima dată Maiei că e înfiată la doar 2 ani și jumătate. Chiar dacă era foarte mică, vedeta a reușit să îi transpună situația reală și, mai mult, să o transforme într-o poveste cu final fericit.

”I-am spus undeva la 2 ani şi jumătate. Mi-am dat seama că e momentul pur şi simplu, m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină. Făceam pizza şi mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: <Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau>. Şi a început să mă întrebe: <Dar, înainte de a veni eu, păsările astea erau? – Nu. -Şi tu ce făceai? – Eu plângeam – De ce? – Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, şi atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearşaf. – Şi unde m-au pus?>. M-am dus în curte şi i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii şi, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să îşi imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinaţie, câtă esenţă a adus în viaţa mea”, a povestit Teo Trandafir în urmă cu ceva timp, pentru revista Viva.

Teo Trandafir i-a explicat Maiei că e înfiată, în direct

Povestea s-a mai repetat, după ce Maia a crescut, iar Teo Trandafir a atins subiectul chiar în timpul unui interviu, în direct, pe Facebook. Luată prin surprindere, Maia a avut o reacție pe cât de spontană, pe atât de matură.

”Noi două ne-am întâlnit la un moment dat în viața ta, atunci când tu te-ai născut, și ne-am așteptat ca la un moment dat să existe discrepanțe între noi. Mai ales că tu ești într-o situație mai specială și noi două nu suntem… cum spun oamenii, «rude de sânge»”, a spus Teo.

Teo Trandafir și-a dorit mulți ani un copil, dar se pare că Dumnezeu nu i-a oferit șansa de a avea un copil născut de ea. Cu toate acestea, vedeta a trecut de ideile preconcepute ale oamenilor și a reuțit să creeze o legătură adevărată cu Maia, o fetiță pe care a înfiat-o și care i-a umplut casa de fericire. Copila a știut mereu să o facă mândră și să ia cele mai bune decizii chiar și în momentele dificile.

”Am clădit împreună o relație foarte strânsă. Ne înțelegeam din priviri, gesturi, mimică. Nu aș putea spune cuiva „mamă” care nu s-a implicat sub nicio formă în cultura pe care o am, în ce știu azi. Și asta cu sângele, după părerea mea, nu e cea mai potrivită chestie. Sunt frați de sânge care nu se înțeleg, și copii de sânge și tot felul, care nu au relații tocmai potrivite cu părinții lor”, a răspuns Maia.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro