La ce oră a început Black Friday la eMAG și de ce ora e mereu ținută secretă

La ce oră a început Black Friday la eMAG și de ce ora e mereu ținută secretă

eMAG a promis Black Friday cu trei milioane de produse la preț bun pentru 16 noiembrie. Ora a fost ținută secretă. De ce?

Probabil că te întrebi și tu de ce ora de începere a Black Friday la eMAG e ținută secretă. Ei bine, ora exactă e secretă de câțiva ani, după momentul de debut din 2011. În fiecare an e însă ușor să-ți dai seama la cât poate începe.

Black Friday la eMAG e, fără doar și poate, cel mai mare eveniment de reduceri din an. Dincolo de controversele uzuale, retailerul chiar e gata să-ți ofere reduceri reale la mii de produse. Pe unele dintre ele le-ai văzut deja, iar altele vor fi o surpriză până dimineață.

Între timp, ce a mai rămas de făcut e să te întrebi când începe Black Friday la eMAG. Compania n-a dat niciodată publicității această informație, deoarece ar putea avantaja pe unii sau pe alții, întâi de toate.

Apoi, serverele ar avea probleme enorme dacă ar exista o oră exactă a începerii, anunțată, iar zeci de mii de oameni ar da refresh paginii în același timp. Dacă se înghesuie prea mulți, nu mai prinde nimeni reduceri până își revine site-ul.

La ce oră a început Black Friday la eMAG

Știm acum că pe 16 noiembrie 2018, Black Friday la eMAG a început cu puțin înainte de ora 7. E un eveniment matinal, suficient de târziu cât să nu fie nevoie să te trezești cu noaptea în cap, dar suficient de devreme cât să nu devină un impediment. Iulian Stanciu, directorul executiv eMAG, a discutat în repetate rânduri despre acest moment.

Acesta spune că Black Friday începe la o oră rezonabilă pentru toată lumea, astfel că nu riști să întârzii la școală sau la locul de muncă dacă aștepți niște reduceri. S-a întâmplat să înceapă și la câteva minute după ora 6.

În 2017, evenimentul a luat startul la câteva minute după 6:50. Așadar, e foarte probabil să ne așteptăm tot la o asemenea pornire.

Dacă chiar vrei să fii pe fază pentru când începe Black Friday la eMAG, pune-ți alarma undeva la ora 6:00 – 7:00, iar apoi fă-ți o cafea și așteaptă reducerile, fie în fața laptopului, fie cu telefonul la îndemână.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI