L-a rugat să oprească mașina în câmp, la 101 ani: ce a făcut după o să-ți smulgă o lacrimă

De cele mai multe ori, ajungem să-i neglijăm pe cei bătrâni, gândindu-ne că, după o anumită vârstă, oricum nu mai înțeleg foarte multe. O bătrână de 101 ani îți dovedește contrariul.

Viața implică foarte multă muncă, în fiecare zi, iar momentele de fericire sunt rareori o prioritate. Partea fascinantă este însă că, după o anumită vârstă, le conștientizezi valoarea mai mult decât ai crede. Degeaba citești într-o carte sau într-un citat de pe internet că ar trebui să trăiești în prezent și să te bucuri de ceea ce ai, mai mult decât ceea ce nu ai. Respectivul mesaj intră mai ușor la suflet când vezi un clip precum cel de mai jos.

101-year-old-mom-makes-her-son-stop-the-car-so-she-can-play-in-the-snow

Contrar credinței populare, când oamenii îmbătrânesc ajung să fie mai conștienți de trecerea timpului și de valoarea fiecărui moment. În același timp, încep să găsească entuziasm și bucurie în situații aparent banale.

Albina a ajuns acum la 105 ani și în continuare se bucură de joaca în zăpadă, după cum ilustrează acest clip imortalizat în urmă cu patru ani. Filmulețul postat pe Facebook a fost filmat de fiul ei, Armand Foisy, când cei doi se plimbau prin Lillooet, o regiunea din British Columbia, Canada. În timpul plimbării, într-un spațiu departe de civilizație, doamna și-a rugat fiul să oprească mașina și să o lase să coboare.

Bărbatul s-a conformat, dar a și început să filmeze episodul. Imediat după ce s-a dat jos din mașină, femeia de 101 ani a început să lucreze cu entuziasm la un bulgăre de zăpadă. I-a luat ceva timp, dar doar pentru că a vrut să fie perfect. De la momentul respectiv, nu a durat mult până când clipul a ajuns online, pe Facebook, împreună cu mesajul simplu și eficient. ”Iată dovada că, dacă poți găsi bucurie pură în lucrurile simple, poți trăi până la 100 de ani.”. În mod previzibil, clipul a devenit viral, adunând peste 10 milioane de vizualizări de când a ajuns pe internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI