Kira Hagi, fabuloasă la nunta fratelui ei, Ianis. Rochia îndrăzneață nu a putut să treacă neobservată VIDEO

de: Andrei Simion
14 07. 2024

De la nunta lui Ianis Hagi nu putea lipsi sora lui, Kira, care s-a transformat într-o apariție de senzație! În vârstă de 28 de ani, fiica „Regelui” a participat la slujba religioasă a lui Ianis Hagi și aleasa inimii sale, Elena. Pentru această ocazie specială, tânăra s-a îmbrăcat într-o rochie vaporoasă, înflorată, cu volane la spate și vedere la decolteu. Ținuta nu a putut să treacă neobservată de lumea adunată în fața bisericii.

Familia Hagi a strălucit la ceremonia religioasă a lui Ianis

De asemenea, Gică și Marilena Hagi au impresionat cu ținutele lor. Soția „Regelui” a optat pentru o rochie albastră și lungă, asortată cu Gică Hagi. Tot o nuanță de albastru a ales și socrul mare, care a rămas îmbrăcat cu același sacou pe care l-a folosit și dimineață la sesiunea de fotografii. În schimb, Kira Hagi a fost mai îndrăzneață din punct de vedere vestimentar, alegând o rochie vaporoasă și înflorată. Vezi imaginile AICI.

Meniu de cinci stele la nunta lui Ianis cu Elena

De meniul nunții lui Ianis Hagi s-au ocupat jurații „Chefi la cuțite”. Potrivit lui Orlando Zaharia, vor fi bucate alese care promit să încânte papilele gustative ale invitaților. Nu va lipsi o stație de burgeri, amplasată spre finalul petrecerii, pentru a satisface toate gusturile.

”Facem un sos barbeque pentru stația de burgeri, pentru că vom avea și o stație de burgeri, care va fi după ce vom servi toate preparatele. Va fi o stație de burgeri foarte frumoasă afară.

Vor da foc la grătar, o să fie minunat. Dacă observați, există câte o zonă pentru fiecare, fiecare face câte o parte pentru că meniul este atât de premium, încât necesită maximă atenție”, a spus Orlando Zaharia, conform Spynews.ro.

Petrecerea de nuntă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase se va desfășura la Palatul Știrbey din Buftea. Clădirea impresionantă are o istorie bogată de peste 160 de ani.

Palatul Știrbey se întinde pe o suprafață de 24 de hectare și include arbori seculari, un lac interior superb și monumente istorice fabuloase. Clădirea a fost fondată de familia Știrbey, iar domeniul are o încărcătură istorică extrem de bogată, datând din secolul al XVIII-lea.