Kate “se face bine”. Vestea pe care o aștepta toată lumea. “Pare de oțel. Sunt puține lucruri care ar putea să o dărâme”

de: Andrei Simion
13 08. 2024

După o perioadă lungă de absență, Prințesa de Wales arată că este pregătită să revină la îndatoririle regale. Un expert regal consideră că revenirea va fi graduală, menționând că Prințesa de Wales își pregătește deja terenul, după ce a participat la două evenimente importante: Trooping the Colour și Wimbledon.

Kate Middleton se simte mai bine

Participările sale, foarte anticipate, ar putea sugera că Prințesa de Wales este pregătită să revină în atenția publicului mai devreme decât se preconiza, după ce a luat o pauză din cauza luptei sale împotriva cancerului.

„Este un semn foarte bun că am văzut-o pe Kate Middleton de două ori în ultimele săptămâni, în primul rând la Trooping the Color și apoi la Wimbledon, așa că este cert, sigur se simte mai bine. Ieșirea din conul de umbră în care a stat 6 luni indică faptul că tratamentul decurge așa cum trebuie și că se reface. Ceea ce ne duce cu gândul la o revenire publică a sa din toamnă, adică peste aproximativ o lună.”,      a declarat Phil Dampier unei publicații.

Totuși, decizia finală va depinde de recomandarea medicului. O situație similară a avut loc și în cazul Regelui Charles, care a primit aprobată întoarcerea de la echipa sa medicală. De asemenea, el a avut o perioadă în care a stat izolat, concentrându-se doar pe tratament.

Conform expertului regal, vestea despre diagnosticul lui Kate a fost un adevărat șoc pentru William!

Comentatorul regal admiră puterea Prințesei de Wales, afirmând: „Kate are o tărie de neclintit. Există foarte puține lucruri care ar putea să o afecteze. Are o forță interioară extraordinara.”

Vestea cum că Kate Middleton este bolnavă i-a distrus pe mulți

Un alt expert regal a menționat că Prințul William a fost complet distrus după ce a aflat despre diagnosticul de cancer al soției sale, Kate Middleton.

Această veste șocantă a venit la câteva săptămâni după ce tatăl său, Regele Charles, a anunțat că și el are cancer. „A fost devastator pentru el”, a declarat autorul regal Robert Jobson pentru revista Us Weekly, în timp ce își promova noua carte, Catherine, Prințesa de Wales, care a fost lansată la începutul acestei luni.