Kate Middleton şi William, întâlnire de gradul 0 cu Meghan şi Harry. Prinţii de Wales se pregătesc pentru călătoria în Statele Unite

de: Ioana Bucur
14 10. 2022

După funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, Kate Middleton și William ar urma să aibă o nouă întâlnire „de gradul 0” cu Meghan și Harry. Prinții de Wales se pregătesc pentru călătoria în Statele Unite ale Americii. Când va avea loc și ce alte informații au apărut în spațiul public despre o viitoare reuniune a celor patru.

Kate Middleton și William se pregătesc pentru o nouă întâlnire cu Meghan și Harry

După ani de separare și acuzații, moartea Reginei Elisabeta a II-a i-a readus împreună pe cei doi frați. Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și Meghan Markle au ieșit pentru a vedea omagiile aduse de oameni fostului monarh în fața Castelului Windsor.

Apariția celor patru a fost un adevărat eveniment, puțini crezând că vor mai accepta vreodată să se afișeze împreună. Se pare că o altă reuniune este posibilă în viitorul foarte apropiat.

Kate Middleton și William ar urma să aibă o nouă întâlnire „de gradul 0” cu Meghan și Harry până la finalul acestui an. Prinții de Wales vor călători în Statele Unite ale Americii, în luna decembrie, pentru a participa la ceremonia de decernare a premiilor Earthshot 2022, la Muzeul Prezidențial John F. Kennedy din Boston, Massachusetts.

Câteva zile mai târziu, Harry și Meghan Markle vor fi în New York, la Gala Premiilor Ripple of Hope, în cadrul căreia vor fi laureați de organizația Robert F Kennedy pentru Drepturile Omului pentru munca pe care o desfășoară prin intermediul Fundației Archewell. Pe lângă ducii de Sussex, va fi onorat și președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

„Curaj moral”

Potrivit unor zvonuri ce au apărut în spațiul public, cele două cupluri ar urma să se întâlnească în timpul vizitei în SUA a Prințului și Prințesei de Wales.

Premiul ce va fi acordat Ducilor de Sussex se oferă personalităților importante din politică, mediul de afaceri sau divertisment care și-au dovedit devotamentul față de cauza schimbării sociale și au participat la promovarea și ajutarea principiilor de echitate, justiție și drepturi ale omului.

„Ei întruchipează tipul de curaj moral pe care tatăl meu l-a numit cândva „singura calitate esențială, vitală pentru cei care caută să schimbe o lume care cedează cel mai dureros schimbării”, spune președintele organizației, Kerry Kennedy.

În trecut, premiul a fost câștigat de numeroase celebrități, dar și de lideri de la Casa Albă precum: Bill Clinton, Barack Obama, Joe Biden și Kamala Harris.