03 dec. 2022 | 14:03

Kate Middleton, sărutată de un bărbat celebru în America. Protocolul a fost încălcat, imaginile au apărut în presă

News
Kate Middleton, sărutată de un bărbat celebru în America. Protocolul a fost încălcat, imaginile au apărut în presă
Kate Middleton, sărutată de un bărbat celebru în America

Prințul și Prințesa de Wales au participat recent la o serată caritabilă în Boston, unde publicul și invitații au avut șansa să îi descopere într-o nouă lumină, mult mai relaxată. Copleșit de emoții, însă, un bărbat celebru în America a uitat de protocol și a sărutat-o pe Kate Middleton, momentul fiind surprins imediat de obiectivele aparatelor foto și video ale jurnaliștilor prezenți.

Kate Middleton, sărutată de un bărbat celebru în America

Moment inedit la debutul unui eveniment caritabil găzduit de Prințul și Prințesa de Wales în Boston, Statele Unite ale Americii. William și Kate Midlleton au făcut senzație cu cea mai recentă apariție, prezentându-se în fața invitaților și jurnaliștilor într-o altă lumină, mai relaxată, mai cordială.

Zâmbitori, cu ținute impecabile, dar mai moderne, se pare că cei doi au decis să înceapă un nou capitol în istoria monarhiei britanice. Cuplul a fost primit cu brațele deschise peste Ocean.

Evenimentul la care au participat a fost organizat sunt emblema Earthshot Prize, un proiect ce a luat naștere la inițiativa Prințului William, în cadrul căruia se acordă premii tehnologiilor ori strategiilor inovatoare din domeniul protecției mediului.

Cine a încălcat protocolul regal

În ton cu tematica galei, Kate Middleton a purtat o rochie verde ce i-a pus în evidență silueta ca trasă prin inel, o creație de la Solace London, pe care a închiriat-o de pe platforma de modă HURR (care percepe între 91 și 238 de dolari pentru o rochie). Prințesa de Wales și-a completat ținuta cu un set de cercei și colier cu diamante și smaralde, care i-a aparținut soacrei sale, regretata Prințesă Diana, care a primit colierul – despre care se crede că valorează peste 15 milioane de dolari – de la Regina Elisabeta a II-a, o moștenire de la Regina Mary.

La eveniment au participat nume mari din industria filmului și muzicii, vedete precum Rami Malek, Annie Lennox și Ellie Goulding și-au făcut apariția nu pe covorul roșu, ci pe cel verde, ales în ton cu mesajul ecologist.

Gala a debutat cu un moment inedit. Emoționat de revedere, celebrul fotbalist David Beckham, care bucură de o popularitate uriașă și în America, a uitat de protocol și a sărutat-o pe obraz pe Kate Middleton. Din imaginile surprinse de fotografi, pare că Prințesa de Wales nu a fost deloc deranjată de „greșeala” sportivului.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro