Kate Middleton, lecție de eleganță la parada „Trooping the Colour”. Rochia Prințesei a fost intens fotografiată FOTO

de: Andrei Simion
15 06. 2024

Kate Middleton și-a făcut prima apariție publică anul acesta, alăturându-se sâmbătă Familiei Regale la Trooping the Color, în ciuda tratamentului ei pentru cancer. Prințesa de Walles a afișat un zâmbet larg în caleașca oficială.

Primele imagini cu Prințesa Kate la parada „Trooping the Colour”

Kate, care face chimioterapie pentru o formă de cancer nedezvăluită din februarie, a călătorit într-o trăsură alături de cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, pentru tradiționala procesiune prin Londra.

Familia Regală a fost fotografiată sosind la Palatul Buckingham cu o mașină la ora 10 dimineața, cu George stând între Kate și Prințul William, iar Charlotte și Louis vizavi. Prințesa s-a îmbrăcat cu o rochie albă, cu o bordură neagră de la unul dintre designerii ei preferați, Jenny Packham. Ținuta a fost asortată cu o pălărie de la Philip Treacy și cercei cu perle.

Nora Regelui Charles a atras toate privirile

La ora 13.00, Prințesa s-a întâlnit cu Regele Charles și Camilla, cu soțul ei și cu alți membri ai Familiei Regale pe balconul Palatului Buckingham, scrie Daily Mail.

Sute de ofițeri ai Poliției Metropolitane au fost dislocați pe traseul ceremonial pentru a asigura siguranța și securitatea celor care privesc, cu zeci de mii de oameni adunați astăzi la Trooping the Color.

Mulțimea s-a adunat în fața Palatului Buckingham în această dimineață, mulți ținând steaguri ale Marii Britanii. Tot astăzi, comentatorul regal Richard Fitzwilliams a declarat pentru MailOnline: „Apariția lui Kate astăzi este esențială, deoarece familia regală este mult slăbită de doi membri seniori care luptă împotriva cancerului. Este deosebit de semnificativ deoarece nu am mai văzut-o la ceva oficial din decembrie. Este clar, atât din mesajul video emoționant din martie, cât și din declarația lansată ieri, că ea este rezistentă. Noua fotografie subliniază și acest aspect al caracterului ei, dar traversează și o perioadă extrem de grea, așa cum o fac de obicei cei supuși chimioterapiei”.