Kate Middleton, într-o fustă foarte scurtă în public. Imaginile rare cu soția Prințului William FOTO

de: Ioana Bucur
25 06. 2023

Prințesa de Wales tocmai a bifat o apariție de zile mari, alături de unul dintre cei mai cunoscuți sportivi ai lumii. Pentru întâlnirea inedită, Kate Middleton a purtat o fustă foarte scurtă, o premieră pentru soția lui William, în cadrul unui eveniment public. Viitoarea regină are o siluetă de admirat!

Kate Middleton, într-o fustă foarte scurtă în public

Kate Middleton nu dezamăgește la nicio apariție publică. Recent, a participat la o întâlnire inedită cu nimeni altul decât Roger Federer.

Cu doar câteva zile înainte de debutul Turneului de la Wimbledon, Prințesa de Wales și campionul s-au duelat pe terenul de tenis. Momentul a fost surprins de camerele de filmat, iar imaginile au fost publicate în mediul online pe canalul de YouTube al competiției.

Kate Middleton a dovedit încă o dată că este într-o formă fizică de excepție și nu a ezitat nicio clipă în momentul în care Federer a întrebat-o dacă vrea să joace. Prințesa a fost o adevărată apariție, fiind îmbrăcată într-un top alb și o fustă scurtă asortată ce i-au dezvăluit corpul perfect modelat.

După un scurt dialog, sportivul o întreabă „Jucăm puțin tenis?”, răspunsul nelăsându-se așteptat: „Da, te rog”.

Te-ar putea interesa și: Kate Middleton a ieșit în oraș fără Prințul William. Cum s-a distrat ducesa, au apărut primele informații

„Este incredibil să vezi ce se întâmplă în spatele scenei”

Cei doi au câteva schimburi de mingi, soția lui William reușind să îi facă față cu brio legendei sportului. Apoi, discută cu băieții și fetele de mingi, dornici să afle cum decurge activitatea lor în timpul meciurilor. O tânără chiar i-a arătat lui Kate cum să stea pe marginea terenului în poziție și să arunce înapoi o minge de tenis către un jucător cu brațul drept.

„Când urmăresc antrenamentul, la ce ar trebui să fiu atentă?”, îl întreabă Kate Middleton pe un copil de mingi pe nume Alex, care răspunde: „În principal disciplina și ordinea”.

Prințesa de Wales și Roger Federer au avut o discuție și cu antrenorii, alăturându-se adolescenților care se pregăteau în baza de la Wimbledon.

„Când vă uitați acum pe terenurile exterioare, cea mai uzată zonă de pe teren este poziția băieților și fetelor cu mingea”, le spune directorul turneului de la Wimbledon, Jamie Baker, lui Kate și Federer.

„Să vezi antrenamentele și dedicarea și timpul care se alocă antrenamentelor și să te asiguri că totul merge bine în ziua respectivă pentru campionii care joacă la Wimbledon… Da, este incredibil să vezi ce se întâmplă în spatele scenei”, spune Kate Middleton la finalul videoclipului.

Te-ar putea interesa și: Kate Middleton, apariție ravisantă la un eveniment oficial. Ar fi copiat-o pe Prințesa Diana, detaliul care i-a topit pe fani