Kate Middleton, fericită cu Prințul William în vacanță. Când au fost fotografiați, zâmbetul ei i-a cucerit pe toți VIDEO

de: Andrei Simion
02 06. 2024

O reședință de vacanță din Țara Galilor a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu Kate Middleton şi Prinţul William în timpul călătoriei lor, în 2023. Atunci, Prințesa de Wales era perfect sănătoasă și era des văzută în public. Cum arăta cuplul regal înainte ca ea să fie diagnosticată cu cancer?

Kate Middleton, fericită cu Prințul William în timpul unei vacanțe

Duffryn Mawr Country House, o pensiune din Parcul Național Brecon Beacons, a distribuit o postare pe social media, din 2023, atunci când Prințul William și Kate Middleton au stat la reședința lor. Personalul locaţiei din Țara Galilor a publicat o imagine neașteptată cu cuplul regal, înainte ca Prințesa de Wales să afle că are cancer.

Cuplul regal obișnuia să meargă în scurte vacanțe

Pe platforma X, Duffryn Mawr Country House a marcat aniversarea de un an de la șederea cuplului regal cu o fotografie în care Prințul William și Kate Middleton apar zâmbitori și fericiți împreună.

În fotografia respectivă, perechea regală poate fi văzută purtând aceleași ținute pe care le-au purtat pentru vizita lor la Aberfan din 28 aprilie 2023, ceea ce indică faptul că fotografia a fost făcută în aceeași zi. Atunci, ei au vizitat Aberfan pentru a aduce omagiu familiilor care și-au pierdut persoane dragi în dezastrul minier din 1966, scrie time.com. 

Prințesa de Wales, zâmbitoare înainte de a afla că are cancer

În postarea făcută de Duffryn Mawr Country House, se poate observa că Prințul și Prințesa de Wales stau unul lângă altul și sunt extrem de zâmbitori, alături de cinci membri ai personalului Duffryn Mawr Country House. Într-o altă fotografie, semnăturile cuplului regal împodobesc cartea de oaspeți a pensiunii, precum și data exactă a șederii lor.

„Am fost încântați să îi primim pe William și Kate pentru o noapte aici când au vizitat Munții Brecon. Atât de amabili și prietenoși, a fost o plăcere să îi avem ca oaspeți aici.”, a fost mesajul postat de Duffryn Mawr Country House.

Kimberley Fry, proprietara Duffryn Mawr și a Bluebell, declara că cei doi s-au comportat ca niște simpli localnici, amabali și foarte respectuoși. Deși au stat doar o noapte la pensiune, vizita lor nu va fi uitată prea curând.

„Aveau o rezervare și am păstrat-o discretă, dar localnicii din pub au fost foarte surprinși să îi vadă. Ne-am simțit foarte privilegiați să îi avem aici. Le-am perceput tariful obișnuit, așa cum facem pentru toată lumea.”, a mai adăugat Kimberley Fry, potrivit dailymail.co.uk.

 

Sursa foto: captură X

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer la începutul anului

Această fotografie vine într-un moment extrem de delicat pentru Kate Middleton. Ea a luat o pauză de la îndatoririle publice, după anunțul ei că a fost diagnosticată cu cancer în urma unei operații abdominale planificate. În prezent, ea urmează chimioterapie preventivă. Înainte de a anunța că are cancer, Kate Middleton nu a mai fost văzută în public de la Crăciunul din 2023.