Kate Middleton, fără inelul de logodnă în public. Ce s-a întâmplat cu bijuteria extrem de prețioasă FOTO

de: Madalina Moraru
30 01. 2020

Kate Middleton și-a făcut apariția recent fără inelul său de logodnă. Bijuteria cât se poate de prețioasă nu s-a mai aflat, ca până acum, pe inelarul soției Prințului William. A fost un detaliu remarcat foarte repede de fanii Familiei Regale, care s-au arătat curioși dacă o asemenea absență se traduce prin ceva mai mult. De asemenea, Ducesa de Cambridge s-a aflat în vizită la un spital de copii din Londra, acolo unde a efectuat o vizită oficială.

Kate Middleton, fără inelul de logodnă în public

Soția lui William s-a afișat la evenimentul oficial pe care l-a onorat într-o ținută foarte elegantă, formată din fustă și sacou. Ambele articole vestimentare alese au fost în nuanțe de gri, cu un model clasic, în carouri. De această dată, bijuteriile purtate de membra familiei regale au fost foarte puține la număr. Kate Middleton a renunțat la celebrul său inel de logonă cu safir. În presa din Marea Britanie au apărut rapid semne de întrebare, legat de acest lucru. Mulți s-au întrebat dacă există probleme în mariajul cu William.

Kate Middleton s-a afișat în public fără inelul său de logodnă

Ce s-a întâmplat cu bijuteria extrem de prețioasă

Totuși, motivul real pentru care Ducesa de Cambridge a renunțat să își poarte cunoscutul inel de logodnă a fost unul strâns legat de igienă. Aflată într-o unitate medicală, Kate a preferat să poarte cât mai puține bijuterii, lucru ce a fost remarcat încă de când a sosit la Spitalul de Copii Eveline, din Londra. A procedat într-un mod asemănător și într-o vizită pe care a efectuat-o în 2018, într-un centru medical. Explicația oficială a apărut la scurt timp din partea Palatului Kensington. Totul după ce în presă au început să apară semne de întrebare.

Mama copiilor Prințului William a avut parte și de un moment care putea deveni foarte repede unul jenant. Aceasta a dorit să coboare din mașină, când a ajuns la spitalul londonez, dar din pricina vântului foarte puternic, fusta i s-a ridicat mult prea mult. Ducesa a acoperit situația neplăcută foarte repede și s-a amuzat de cele întâmplate, fiind cu zâmbetul pe buze, potrivit okmagazine.ro.