Kate Middleton, aplaudată în picioare la Wimbledon. Prințesa de Wales i-a uimit pe toți cu eleganța ei

de: Ionuț Vieru
14 07. 2024

Kate Middleton a surprins pe toată lumea cu apariția ei de la Wimbledon 2024. Este al doilea eveniment la care Prințesa de Wales este prezentă, de când a început chimioterapia, în urmă cu câteva luni.

Kate Middleton, prezentă la Wimbledon 2024

Prințesa de Wales a apărut în tribune la finala masculină de la Wimbledon 2024, însoțită de sora ei, Pippa Middleton, dar și de fiică, prințesa Charlotte. Soțul ei, Prințul William, nu a fost prezent la acest eveniment.

Kate a optat pentru o rochie mov aprins, care i-a venit perfect pe silueta de invidiat. În ciuda temperaturilor foarte mari, a ales să își lase părul liber pe spate.

Cei prezenți la Wimbledon 2024 s-au ridicat în picioare și au aplaudat când au văzut-o pe Prințesă, iar micuța Charlotte, în vârstă de 9 ani,  a reacționat superb când mama ei a fost aplaudată.

Kate le-a zâmbit celor din public și le-a făcut cu mâna, mulțumindu-le pentru primirea călduroasă. În tot acest timp, fiica ei a privit-o cu admirație . Cea mică a purtat o rochiță bleumarin cu buline albe și s-a așezat pe scaunul de lângă mama ei.

Este cunoscut faptul că Prințesa de Wales este o mare fană a tenisului. Ea patronează All England Lawn Tennis şi a Croquet Club din Wimbledon.

Ceartă aprinsă între Kate Middleton și Prințul William

Prințul William și soția lui ar fi avut o discuție aprinsă zilele acestea, totul pornind de la copii. Mai exact, subiectul discuției ar fi fost Prințul George, în vârstă de 10 ani.

Cei doi părinți au opinii diferite în ceea ce-l privește pe micuț. Atât prințul William, cât și prințul Harry, au urmat cursurile de la Eton College, iar William își dorește ca și fiul lui să meargă la același instituție de învățământ.

Cu toate acestea, Kate Middleton nu își dorește acest lucru, deoarece, consideră ea, George ar putea fi hărțuit, așa cum i s-a întâmplat și ei când era la o școală de elită.

„Prințesa nu poate suporta gândul că George ar ajunge să sufere din cauza asta. Kate crede că trimiterea lui George într-o instituție atât de înfundată, de rang superior, este împotriva tuturor eforturilor lor de a moderniza monarhia.

Kate a fost mult timp în dezacord cu soțul ei în privința trimiterii lui, chiar dacă este tradiție”, a dezvăluit o o sursă din interiorul Familiei Regale Britanice, potrivit tabloidului Mirror.