Kate Middleton a purtat o geantă de 3.000 de lire. Ce brand celebru preferă soția Prințului William

Ducesa de Cambridge și-a făcut apariția într-un stil de zile mari. Kate a purtat o geantă de 3.000 de lire și a arătat în acest mod și ce brand celebru preferă, în favoarea altora. Soția lui William a atras toate privirile și reușește să se bucure de aprecierea publicului.

Kate Middleton a purtat o geantă de 3.000 de lire

Kate Middleton este în mod cert una dintre cele mai elegante personalități din Familia Regala a Marii Britanii. Aceasta a dat dovadă de mult rafinament și în urmă cu câteva zile, când a participat la un eveniment oficial, în calitate de ducesă. Mai mult, Kate e apreciată și pentru că nu încală protocolul regal când vine vorba de vestimentație.

Kate Middleton a purtat o geantă de 3.000 de lire. Ce brand celebru preferă soția Prințului William
Kate Middleton s-a afișat cu o geantă de mână Chanel, de 3.000 de euro

De aceea, nu doar publicul britanic o îndrăgește pe Ducesa de Cambridge, bucurându-se de o mare popularitate și în rândul familiilor de viță nobilă. Pe lângă ținutele elegante și cu mult dichis pe care le afișează atunci când își exercită îndatoririle regale, Kate are mare grijă și la accesoriile sale.

De această dată, și-a completat o ținută simplă, în culori de toamnă, cu o geantă de 3.000 de lire. Alături de „bijuteria” purtată, marca Chanel, Kate a mai avut și un zâmbet larg pe chip. Soția Prințului William a făcut o vizită la Muzeul Natural de Istorie, din Londra, iar toată lumea a putut admira geanta de mână.

Ducesa de Cambridge, o prezență cu mult stil

Kate Middleton afișează un optimism debordant, cu care își întâmpină mereu fanii, când este în rândul publicului. Geanta de mână Chanel de 3.000 de lire aleasă a fost una în tonuri clasice, într-o nuanță de burgundiu. Ducesa a ales o asemenea culoare și pentru a se asorta cu topul purtat.

Kate Middleton a purtat o geantă de 3.000 de lire. Ce brand celebru preferă soția Prințului William
Ducesa de Cambridge a mai purtat și cu alte ocazii geanta Chanel, fiind cunoscută pentru că își „reciclează” uneori outfiturile

Desigur, vor exista, la fel ca întotdeauna, și cei care o vor critica pe Kate, pentru faptul că afișează prea multă opulență și bogăție pentru un regal. În vârstă de 37 de ani, aceasta a mai optat pentru articole vestimentare lejere, așa cum au fost pantalonii evazați, de culoarea kaki. Au fost estimați de stiliști la prețul de câteva sute de lire.

Bluza mulată pe corp purtată de Kate a avut și guler, iar întregul outfit a mai fost completat și de o pereche de pantofi cu toc mediu, la fel de clasici și în aceeași nuanță precum geanta Chanel. De asemenea, în calitate de ambasador al Muzeului Natural de Istorie din Londra, Kate a vizitat un centru de biodiversitate. Are ca scop observarea și protejarea faunei sălbatice din Marea Britanie, notează Daily Mail.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI