Karmen Simionescu, surpriză de proporții pentru soțul său. Este absolut minunat, ce gest frumos a făcut

Karmen Simionescu și-a surprins soțul într-un mod inedit

Carmen Simionescu, cunoscută sub numele de scenă Karmen, începe încet-încet să își găsească singură drumul în cariera muzicală. În sfera sentimentală și l-a găsit deja. După povestea desprinsă din filme pe care a trăit-o alături de Franco, tânăr pentru care a fugit de acasă și a fost dată în urmărire la Poliție de către tatăl său, Adrian Minune, apoi cea cu Bogdan Daragiu, mai puțin controversată, linia dragostei s-a oprit în punctul în care mâna sa a întâlnit-o pe cea a lui Bogdan Căplescu, bărbat cu care are și o fetiță. Pentru toate, cântăreața își arată recunoștința cât de des este posibil. Surpriza pe care i-a pregătit-o recent soțului.

Karmen Simionescu, pusă pe surprize! Și-a uimit soțul într-un mod inedit

„Nu am nimic de făcut, așa că m-am gândit, fără vreun motiv, să îi fac o surpriză soțului meu. Urați-mi baftă, pentru că am mari emoții și de fiecare dată vreau să iasă perfect. Cea mai mare surpriză este că astăzi o să dispar de acasă și nu o să-i răspund la telefon. Asta e cea mai mare surpriză, pentru că o să îi dea puțină panică”, a spus cântăreața într-o înregistrare video postată pe Instagram.

Apoi, în imagini a fost surprins modul în care și-a lăsat soțul fără cuvinte. Întâi, a filmat fiecare bilețel ascuns prin casă, în care erau notate diferite locuri în care bărbatul trebuia să caute, pentru a ajunge în final la ea.

„L-am băgat în panică”

„Tocmai am ajuns la locația unde vreau să-i fac surpriza și este superbă. Am 10 apeluri nepreluate până acum și mi-a ieșit, l-am băgat în panică. Eu lui i-am spus înainte ceva, că mă duc la salon, mamei mele ceva și soacrei altceva”, a completat aceasta, după ce a ajuns în punctul în care cei doi urmau a se întâlni.

Ulterior, a cumpărat decorațiuni și petale de trandafiri cu care a umplut camera în care ei urmau să înnopteze. După ce toate detaliile au fost puse la punct, vedeta și-a așteptat curioasă partenerul, pentru a-i vedea reacția. Ajuns la locație, uimit încă de acțiunile soției sale de peste zi, bărbatul s-a oprit în dreptul ușii apartamentului închiriat de către aceasta și s-a declarat plăcut impresionat de surpriză. De altfel, nici nu au fost multe cuvinte la mijloc. El a rămas înmărmurit în mare parte din timp, reacționând numai atunci când Carmen a venit lângă el și l-a îmbrățișat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI