Kanal D, surpriză pentru telespectatori. Când începe serialul Mireasa din Istanbul, sezonul nou

de: Alexandra Chivu
05 07. 2019

Kanal D, televiziune turcă ce emite conținut mixt în România, vine cu o surpriză pentru telespectatorii săi. Luna aceasta, postul aduce un nou sezon al serialului turcesc ”Mireasă din Istanbul”.

Kanal D  revine cu un nou sezon al serialului ”Mireasă din Istanbul”

Original ”Istanbullu Gelin”, a ajuns pe micile ecrane din România la sezonul cu numărul trei, datorită audienței crescute și doritoare de povești dramatice de iubire. Noul sezon, cu Ozcacn Deniz și Asli Enver în rolurile principale, începe în data de 22 iulie, potrivit anunțului postului de televiziune. Povestea dintre Sureyya, interpretată de Asli Enver, și Faruk, jucat de Ozcan Deniz, continuă cu întâmplări menite să adune câți mai mulți ochi și oameni în fotoliile de lângă televizoare.

Noul sezon al serialului ”Mireasa din Istanbul” începe pe 22 iulie

Scenariul va continua din punctul în care a rămas în sezonul trecut, când familia Boran trecerea prin diferite încercări. Mai exact, în ultimul episod, familia ajungea în stradă, în urma confruntărilor cu Adem, interpretat de Firat Tanis. În pofida tuturor întâmplărilor, membrii familiei Boran rămân uniți și, în ciuda problemelor pe care ei le întâmpină, sunt fericiți și continuă să lupte pentru a-și câștiga drepturile.

Ozcan Deniz a renunțat la 13 ani de școală pentru carieră

Ozcan Deniz a cucerit românii cu rolul din producțiile de succes ”Havin: două vieți, o dragoste”, și ”Ziua în care mi s-a scris destinul”, difuzate tot pe Kanal D. Actor, scenarist, cântăreț, producător și regizor, Deniz este unul dintre cei mai influenți artiști din Turcia. De altfel, statutul de ”cel mai bun” a fost primit după multă muncă, celebrul actor construindu-și din adolescență o carieră solidă.

Lucrul pe care nu mulți îl cunosc este că a renunțat la școală la 13 ani pentru a urma o carieră muzicală. „Nu cred în succesul care vine peste noapte. În spatele unei cariere solide, indiferent de domeniu, este nevoie de multă muncă. În cazul unei cariere artistice, pe langă muncă, trebuie să pui și mult suflet. Nu îmi pot imagina viată fără scenă, fără platourile de filmare, fără public”, a povestit Ozcan Deniz.