Kanal D a confirmat: ce lovitură majoră au primit din partea PRO TV

Kanal D a confirmat: ce lovitură majoră au primit din partea PRO TV
Lovitură pentru Kanal D: postul pierde o emisiune importantă

Lovitură majoră pentru Kanal D! Șefii postului de televiziune sunt la pământ în urma veștii primite din partea PRO TV. Ce se întâmplă cu una din emisiunile emblemă ale trustului? Fanii show-ului sunt șocați.

Lovitură uriașă pentru Kanal D: pierdere imensă pentru postul turcesc

Kanal D primește o lovitură uriașă! Postul turcesc pierde emisiunea Survivor care i-a adus audiențe mari în prima parte a anului. Show-ul s-a dovedit un fenomen în rândul românilor care au urmărit cu sufletul la gură fiecare ediție. Proiectul sportiv va fi la alt post de televiziune, arată paginademedia.ro.

Survivor România a reușit să salveze de multe ori cifrele și a trecut peste Pro TV și Antena 1 nu de puține ori. Subiectul s-a aflat în discuție și la ședința CNA de azi, moment în care Cristina Pocora l-a abordat direct la reprezentantul Kanal D: „Citeam în presă că acest format ar fi luat de CME (compania care deţine Pro TV)”.

„Probabil îl doresc să o facă”

Cel din urmă a răspuns în ședință că: „Nu îl mai facem noi (formatul), îl vor face colegii noştri. Dacă l-au cumpărat probabil îl doresc să o facă”.

Răspunsul Pro TV a fost: „Mulţumim pentru întrebare, unul dintre principiile companiei noastre este să nu comentăm speculaţiile apărute în presă”, arată oficialii Kanal D, pentru sursa citată.

Formatul Survivor România a mai fost la Pro TV în urmă cu șase ani, dar fără succes la acel moment. Audiențele ar fi fost modeste în toamna lui 2016, iar emisiunea a fost mutată de la orele 20:30 la 22:00 și tot fără succes.

Survivor România este varianta a Survivor Turkey, format turcesc derivat din celebrul Survivor. Varianta românească a fost lansată în data de 18 ianuarie a lui 2020 pe Kanal D România, anterior cunoscut sub denumirea de ‘Supraviețuitorul’ apărut la Pro TV. Premiul cel mare este în valoare de 50.000 de euro. Emisiunea a debutat cu un număr total de 20 de concurenți – 10 vedete și 10 oameni obișnuiți.

Ce spunea Daniel Pavel despre sezonul 3?

„Am aduce pentru publicul nostru, publicul care clar este acolo, cu noi, pentru noi, care ne-a onorat în număr atât de mare, am aduce din nou proiectul. Ar fi al doilea sezon pentru mine, într-adevăr. Suntem, practic, în etapa în care configurăm acum, cum va arăta sezonul, despre ce este vorba.

Dacă toate astrele se aliniază din nou, dacă eu mă întorc de la Viena din nou și sunt împreună cu colegii mei din Kanal D și asta e intenția mea, atunci răspunsul meu ar fi DA. Însă cu siguranță aflăm împreună și vă comunicăm cât de repede se poate, după ce aflu’, a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, potrivut Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI