Kamara rupe tăcerea despre relaţia pe care a avut-o cu iubita lui Reghecampf: “Cea mai mare ruşine pentru o femeie”

Kamara rupe tăcerea despre relaţia pe care a avut-o cu iubita lui Reghecampf: “Cea mai mare ruşine pentru o femeie”
Kamara spune adevarul despre presupusa relatie cu iubita lui Reghe

Scandal uriaș în showbizul românesc. Kamara spune adevărul despre presupusa lui relație cu bruneta Corina Caciuc, noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Solistul trupei Alb Negru nu s-a putut abține și a spus ce s-a întâmplat exact între el și amanta lui Reghe. Ce ironie fină a adus cântărețul la adresa brunetei în vârstă de 29 de ani.

Kamara, adevărul despre presupusa relație cu iubita lui Laurențiu Reghecampf

De când Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de impresara Anamaria Prodan, noi detalii incredibile au ieșit la suprafață legate de viața privată a Corinei Caciuc, iubita lui Reghe, femeia care urmează să-l facă tată pentru a treia oară pe antrenorul Universității Craiova.

După ce numele artistului Kamara a fost legat de cel al Corinei Caciuc, fratele lui Musty de la Survivor România sezonul 2 a infirmat zvonurile potrivit cărora între el și frumoasa brunetă ar fi fost o relație amoroasă.

Mai mult de atât, Kamara i-a aruncat câteva săgeți ironice iubitei lui Reghe, după ce bruneta ar fi spus, acum ceva timp, că popularitatea cântărețului ar fi crescut datorită ei.

„Este prima și ultima dată când voi vorbi despre acest subiect care pentru mine nu înseamnă nimic. Îi mulțumesc foarte mult acestei fete că m-a ajutat enorm să mă cunoască lumea și pe mine după 17 ani de muzică alături de trupa Alb Negru.

Se pare că cele cinci albume de succes pe care le-am scos nu m-au ajutat, nici reprezentarea României la Eurovision, premiile de la Media Music Awards, premiile de la festivalul de la Mamaia, filmele și serialele în care am jucat, toate acestea nu mi-au fost de folos.

Bine că a apărut la scenă acum ceva timp și cele câteva ore noaptea m-au făcut cunoscut. Probabil că și Reghecampf are exact același noroc. Ea ne-a făcut celebri pe amândoi și ne-a promovat de vuiește lumea în țară.”, a declarat Kamara, într-un interviu exclusiv pentru Realitatea Sportivă.

„Nici nu am întrebat-o cum o chema!”

Mai mult de atât, Kamara l-a sfătuit pe Laurențiu Reghecampf să se preocupe de propria-i familie, pe care artistul o consideră sfântă pentru orice om. Artistul a evidențiat faptul că el și Corina Caciuc nu au avut o relație serioasă, ci doar s-au întâlnit de câteva ori.

„Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă, spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era!

La concertele noastre erau mii de femei. Ulterior, am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! Eu sunt îndrăgostit de când mă știu de muzică și de copiii mei. În rest, este distracție.

E lesne de înțeles că singura persoană care își face cu disperare reclamă în această poveste este cea necunoscută și sper că toată lumea a înțeles acest lucru.

În această poveste ce este hilar că singura persoană care își face reclamă, căci este avidă după ea, este persoana necunoscută. Este cea mai mare rușine pentru o femeie.”, a completat artistul de la Alb Negru pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI