Jurnalista Florentina Prisăcaru a murit la doar 25 de ani. Cauza morții a îndurerat o țară întreagă

Jurnalista Florentina Prisăcaru avea doar 25 de ani

Jurnalista Florentina Prisăcaru avea doar 25 de ani și o carieră frumoasă în față. Din păcate, însă, soarta a fost nemiloasă cu ea și a luat-o dintre noi la vârsta la care cei mai mulți tineri trăiesc împlinirea și ajung să cunoască cele mai frumoase momente ale vieții lor. O comunitate întreagă o plânge acum pe tânăra care a intrat în atenția publicului larg întâi prin presă, apoi printr-un caz care i-a îndurerat pe toți…

Jurnalista Florentina Prisăcaru avea doar 25 de ani
Jurnalista Florentina Prisăcaru avea doar 25 de ani

A murit jurnalista Florentina Prisăcaru

Vestea morții jurnalistei a îndurerat întreaga comunitate din Suceava și nu numai. Florentina Prisăcaru avea 25 de ani, iar acum un an și câteva luni a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer. Toți au sărit în ajutorul fetei, care acum urma un tratament din SUA. Din păcate, însă… moartea a fost mai rapidă decât acest tratament.

Florentina Prisăcaru era absolventa unui master în comunicare la SNSPA. După ce a fost diagnosticată cu cancer, a aflat că avea nevoie de un tratament care costa 500.000 de euro. Comunitatea s-a mobilizat la acea vreme să facă rost de acești bani, iar tânăra urma deja tratamentul.

Florentina avea și un blog prin care își dorea să împărtășească experiența ei și altor bolnavi.

„M-am gândit că ar fi interesant să împărtășesc cu tine experiența prin care trec în acest moment al vieții mele.
Cel mai probabil știi deja la ce mă refer. Iar dacă nu, în câteva cuvinte pot sa îți spun că în vara lui 2018 am fost diagnosticată cu o formă rară de cancer de părți moi. Pentru tratament am ajuns tocmai în Statele Unite. Considerând papucii în care merg acum, printre multe prostii și baliverne, zic că aș avea și lucruri importante de spus.  Chestiuni ce pot fi de ajutor pacienților oncologici care, neaparat, vreau sa înțeleagă că a avea cancer nu înseamnă întotdeauna să mori.
Și doi, zona în care locuiesc este prea ofertantă pentru a fi așa, pur și simplu ignorată. Trecută cu vederea.
Cine sunt eu ?
Florentina, 25 de ani. Până acum am făcut oleac’ de școală, m-am bucurat de viață și am trecut și prin tot soiul de crize existențiale caracterizate de anxietate, atacuri de panică și depresie. Copii nu am și nici căsătorită nu-s.
Altfel, dintotdeauna mi-a plăcut foarte mult să citesc și să scriu. Și să învăț să cânt la pian aș fi apreciat. Nu am avut bani pentru treaba asta. Ce pot să zic mai mult? Va urma!
În rest, am crescut într-un sat numit Udești și astăzi apreciez locul de zici că-i raiul pe peticul ăl’ de pământ”, le spunea Florentina Prisăcaru celor care o urmăreau pe blog.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI