Jobul plătit cu 450 euro pe zi în România. Ce trebuie să faci de acești bani, dacă te pricepi

Jobul plătit cu 450 euro pe zi în România. Ce trebuie să faci de acești bani, dacă te pricepi
Poți câștiga 450 de euro pe zi, dacă alegi să lucrezi în IT

O carieră în suport IT oferă multe oportunități și beneficii. Vă oferă o fereastră mai ușoară către aproape orice industrie tehnologică. De asemenea, oferă un mediu bun pentru îmbunătățirea abilităților tehnice. Dacă vă plac computerele, sistemele de rețea și să lucrați cu oameni, asistența IT poate fi o modalitate excelentă de a vă lansa cariera.

O carieră în IT, domeniul de viitor pentru tineri

Când vorbim despre impactul internetului și al tehnologiei asupra locurilor de muncă viitoare, este important să aducem tinerii în centrul discuției. Ei vor trăi viitorul muncii și pot contribui la modelarea acestuia. În întreaga lume, tinerii care își definitivează educația astăzi sunt, în medie, mult mai calificați decât orice generație anterioară din istorie.

Ei intră adesea în lumea muncii cu mult mai mulți ani de școlarizare decât părinții sau bunicii lor. Aceasta este o realizare enormă de care comunitatea educațională globală poate fi cu adevărat mândră. Un job în zilele noastre, care se plătește foarte bine, este regăsit în domeniul IT.

Plecând de la entry level, slariile încep de la câteva sute e euro și pot ajunge la câteva mii de euro, cel puțin. În România, în ultima vreme, ofertele de muncă în IT au crescut exponențial, conform site-urile de recrutare.

Poți câștiga 450 de euro pe zi

Într-un top alcătuit de unul din site-urile de recrutări, pe primul loc apare un post de ”windows N3 desktop support”. Cei de la BestJobs spun că pentru un astfel de post un potențial angajat, cu experiență, ar putea ajunge să câștige 450 de euro pe zi. Asta ar însemna pe lună aproximativ 1.800 de euro, dacă lucrezi în domeniul de suport IT.

Pentru a te putea angaja pe această poziție, ar trebui să ai cunoștințe temeinice de Windows 10, MS Office, Office 365, Instrumente de colaborare (MS Teams, Skype, WebEx), gestionarea tipăririi, Active Directory, GPO, PowerShell, SCCM CB.

”Serviciul constă în principal în furnizarea de asistență de nivel 3 pe activitatea de desktop și, în special, pe Windows 10, Active Directory, instrumente de colaborare, Office365, Print Management, SCCM și tehnologiile SCCM CB.

Aceasta va implica analiza, rezolvarea și documentarea solicitărilor și incidentelor pe care managerul de informații nu știe să le gestioneze și stabilirea legăturii cu entitățile centrale care proiectează soluțiile.

De asemenea, constă în furnizarea de expertiză tehnică în contextul desfășurării la locul de muncă și, în special, în sprijinirea echipei de proiect în analiza și soluționarea defecțiunilor întâlnite.”, este precizat în cerințele postului.

Așa că, dacă ai experiență și cunoștințele cerute, poți câștiga 450 de euro pe zi, foarte ușor.