Jennifer Lopez vrea să îi arate lui Ben Affleck ce a pierdut. S-a fotografiat în ipostaze incendiare după ce a anunțat divorțul

de: Violeta Badea
04 09. 2024

După ce a depus cererea de divorț de Ben Affleck, Jennifer Lopez a decis să își arate forța și independența într-un mod provocator. Sâmbătă, 31 august, vedeta a publicat o serie de imagini incendiare pe contul ei de Instagram, care au strâns peste 1,2 milioane de aprecieri în doar 13 ore. Postarea vine la mai bine de o săptămână după anunțul separării de celebrul actor.

Jennifer Lopez divorțează de soţul său, Ben Affleck, după doi ani de căsnicie

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, cunoscută publicului sub numele de ”Bennifer”, a fost mereu în atenția tabloidelor. Cei doi s-au logodit pentru prima dată la începutul anilor 2000, dar relația lor a fost marcată de numeroase suișuri și coborâșuri.

După ce au anulat nunta cu două decenii în urmă, au decis să își reia relația amoroasă în 2021. Totuși, fericirea lor nu a durat, iar în aprilie 2024, Jennifer Lopez a depus cererea de separare. Divorțul, depus la Tribunalul din Los Angeles, a marcat oficial sfârșitul mariajului lor de doi ani.

În documentele judiciare, JLo a menționat că separarea a avut loc pe 26 aprilie și că nu există un acord prenupțial între cei doi. Cuplul și-a vândut casa din Beverly Hills, iar cântăreața a decis să anuleze turneul programat pentru această vară.

Mesajele subtile transmise de artistă pe rețelele sociale

Pentru a arăta că nu este afectată de această despărțire, Jennifer Lopez a publicat pe Instagram mai multe imagini provocatoare, inclusiv un selfie într-un costum de baie alb, unde și-a evidențiat posteriorul.

Alături de aceste fotografii, diva latino a inclus și un mesaj enigmatic: ”Totul se desfășoară în ordinea sa divină”. Acest mesaj a fost interpretat de fani ca o aluzie subtilă la faptul că solista este pregătită să meargă mai departe și să lase trecutul în urmă.

Postarea sa a strâns peste 1,2 milioane de aprecieri în doar 13 ore, semn că admiratorii săi o susțin în această nouă etapă a vieții sale. Prin aceste imagini, JLo nu doar că își afirmă independența, dar și transmite un mesaj clar: este pregătită să strălucească și mai puternic, indiferent de circumstanțe.

Citește și Ea este femeia care i-ar fi spart căsnicia lui Jennifer Lopez? Ben Affleck n-a pierdut timpul, și-ar fi făcut deja o nouă iubită!

Cântăreața are alături familia

Deși pozează ca o femeie puternică și independentă, Jennifer Lopez nu a fost singură în această perioadă dificilă. În câteva dintre imaginile postate, vedeta apare alături de gemenii săi, Max și Emme, în vârstă de 16 ani, și de sora ei mai mică, Lynda, care are 53 de ani.

Prezența celor dragi în viața sa este un semn că JLo se bazează pe familie pentru a trece peste momentele grele. Jennifer Lopez demonstrează, încă o dată, că este o femeie puternică, capabilă să își controleze propria poveste.

Ipostazele incendiare în care s-a fotografiat după anunțul divorțului arată că este gata să își continue viața cu aceeași determinare și strălucire care au făcut-o celebră.

Citește și Umilință cruntă pentru Jennifer Lopez din partea lui Ben Affleck. Artista este furioasă!