Jennifer Lopez ar avea deja un nou iubit. Cine este bărbatul celebru care i-ar fi furat inima după divorțul de Ben Affleck

de: Andrei Simion
09 09. 2024

Jennifer Lopez are deja un nou iubit? La patru luni după ce s-a despărțit de fostul ei soț, Ben Affleck, diva din Bronx ar putea avea acum un nou admirator care își dorește să devină partenerul ei.

Jennifer Lopez ar avea deja un nou iubit?

Pe rețelele sociale, se speculează că există deja un potențial candidat care caută oportunitatea de a începe o conversație cu JLo, acum că celebra artistă a depus actele de divorț. Îți spunem despre cine este vorba.

Jennifer Lopez ar putea avea un nou iubit și acesta este o vedetă din NBA. Artista este una dintre cele mai frumoase, talentate și iconice celebrități din Hollywood, așa că este foarte probabil să aibă o listă lungă de admiratori.

Cu toate acestea, după despărțirea de Ben Affleck, cu care a avut o relație de trei ani, cel puțin unul dintre cei care își doresc să-i ia locul a făcut deja un pas înainte.

Noul pretendent al lui Jennifer Lopez a profitat de o postare a celebrei artiste pentru a-i trimite un mesaj îndrăzneț, cu intenția de a stabili un contact. Interesatul este o stea din NBA, Jimmy Butler, jucător de baschet american care face parte din echipa Miami Heat.

„Foarte discret, foarte atent,” a scris JLo, la care Butler a răspuns: „Ar fi discret din partea ta să răspunzi la mesajul meu privat.” „Ai un inel?” a adăugat celebra artistă. La această întrebare, jucătorul de baschet a preferat să nu răspundă.

Cum a arătat diva la Festivalul de Film din Toronto

Diva din Bronx arată spectaculos la Festivalul de Film de la Toronto. După ce a depus actele de divorț pe 20 august, ziua în care împlinea doi ani de relație cu Ben Affleck, celebra artistă a împărtășit o serie de fotografii în care a declarat că se simte bine și că a avut parte de un vară plăcută. Această veste a adus liniște printre fanii divei.

Recent, Jennifer Lopez a apărut pe covorul roșu al Festivalului Internațional de Film de la Toronto, unde a prezentat filmul „Unstoppable”, ultima sa lucrare. Celebra artistă a impresionat cu un look îndrăzneț, purtând o rochie metalizată argintie, creată de Tamara Ralph. Rochia avea un decolteu pătrat și deschideri ample pe ambele laturi, fixate cu funde de catifea neagră de dimensiuni mari. Jennifer Lopez și-a completat ținuta cu sandale elegante cu toc de Dolce & Gabbana.