James Bond, așa cum nu l-ai văzut niciodată: cu părul lung și în blugi. Daniel Craig e greu de recunoscut la 56 de ani FOTO

de: Andrei Simion
03 09. 2024

Daniel Craig, celebru pentru rolul său iconic ca James Bond, și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look. După ce a definit personajul agentului 007 timp de 15 ani, Craig a decis să-și transforme complet imaginea, un pas ce marchează atât încheierea unei ere în cariera sa, cât și o nouă etapă în lumeaa filmului.

Daniel Craig e greu de recunoscut la 56 de ani

Actorul britanic Daniel Craig, pe care mulți români îl știu datorită rolului său din filmele cu James Bond, se află la Veneția de duminică, 1 septembrie 2024, pentru Festivalul de Film.

Având-o alături pe soția sa, actrița Rachel Weisz, starul de la Hollywood și-a afișat noul look care i-a făcut pe fani să verifice de două ori la cine se uită.

În noile imagini, Daniel Craig apare în blugi, cu un tricou alb și în adidași, cu părul lung până la umeri. În schimb, soția lui a purtat o rochie neagră, ochelari de soare albi și pantofi cu toc.

Actorul a primit un nou rol magistral

Cu toate că Daniel Craig și-a luat adio de la rolul lui James Bond, el va fi mereu asociat cu celebrul agent secret 007. Inevitabile sunt și comparațiile, așa că actorul în vârstă de 56 de ani a șocat internauții cu noul look, total diferit față de cel pe care-l avea pe marele ecran.

Daniel Craig se află la Veneția pentru a-și prezenta noul film, „Queer”, despre care se spune deja că are șanse să-i aducă primul Oscar. Nu este singur în Italia, ci cu soția lui, actrița Rachel Weisz.

Cel mai mult a atras atenția schimbarea de look a lui Daniel Craig, care și-a lăsat părul blond cenușiu să crească pentru un nou rol. Nici ținuta lui nu a trecut neobservată, total diferită față de costumele impecabile pe care le-a îmbrăcat ca James Bond sau pe covorul roșu: în blugi, pantofi sport, un tricou alb, cu ochelari de soare și cu o geantă purtată ștrengărește, stil poștaș.

Craig și-a lăsat părul să crească pentru un nou rol. Actorul reintră în pielea detectivului Benoit Blanc, pentru al treilea film din seria „Knives Out” ce va apărea în 2025.

De cealaltă parte, soția acestuia, Rachel Weisz, a făcut furori într-o rochie neagră, ieșind în evidență datorită ochelarilor de soare cu rame albe (vezi GALERIA FOTO)

 

Sursă foto Profimedia