Jaf ca în filmele de acțiune în Jilava. Șapte mașini distruse și trei persoane rănite, în urma unui atac în plină stradă. Cu ce sumă fabuloasă au fugit cei doi hoți

Jaf ca în filmele de acțiune în Jilava. Șapte mașini distruse și trei persoane rănite, în urma unui atac în plină stradă. Cu ce sumă fabuloasă au fugit cei doi hoți
Imagini după accidentul în lanț din Jilava Sursă: observatornews.ro

Imagini de groază au fost surprinse ieri seară în Jilava, după ce, în urma unui jaf, a avut loc o urmărire periculoasă care a avut ca deznodământ un accident în lanț și trei răniți. Totul a pornit de la furtul unei genți în care se afla o sumă extrem de mare de bani.

Cum a avut loc teribilul jaf

O întreagă scenă de acțiune s-a desfășurat seara trecută în Jilava. Un bărbat din Sintești a observat că îi lipsește o geantă cu 650.000 de lei din mașină, moment în care a plecat în urmărirea presupușilor hoți. Misiunea a fost una extrem de grea, în care hoții, un clan de romi, s-au făcut nevăzuți.

Din dorința puternică de a-și recupera impresionnata sumă de bani, bărbatul păgubit nu a mai ținut cont de nimic și a făcut prăpăd în trafic. În cele din urmă a rezultat mai multe accidente în care au fost implicate șapte mașini și trei persoane rănite.

La fața locului au fost solicitate de urgență mai multe echipaje de poliție și medicale care au transportat victimele la spital. Cu privire la cele șapte mașini accidentate, poliția face cercetări pentru a stanili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Ce au declarat autoritățile

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii au fost sesizați de accident în jurul orei 17:44. La 17.53 oamenii legii au primit și informații privitoare la jaful de 650.000 de lei.

„La ora 17:53, o altă persoană a sesizat faptul că nepotul său a fost implicat într-un accident şi anterior i-ar fi fost furată o geantă, ce conţinea suma de 650.000 de lei, pe care o lăsase într-un autoturism, parcat în faţa imobilului de domiciliu, din localitatea Sinteşti”, a transmis, marţi seară, IPJ Ilfov.

„La momentul deplasării la faţa locului, poliţiştii nu au mai găsit persoanele bănuite de comiterea infracţiunii reclamate, însă au găsit un autoturism, indicat de persoana vătămată ca fiind cel folosit de autori.

Din primele verificări a rezultat faptul că în evenimentul rutier sesizat au fost implicate 7 autovehicule şi că acesta s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate”, au mai transmis poliţiştii.

Pe lângă banii sustrași, poliția a mai anunțat rănirea celor trei persoane, cât și pagubele materiale reieșite în urma accidentului în lanț.

„În prezent, poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor faptei reclamate, depistarea acestora şi stabilirea cu exactitate a situaţiei şi de fapt şi de drept, cât şi pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a mai adăugat IPJ Ilfov, potrivit fanatik.ro.

Vezi imagini surprinse după jaf:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI