Jador, umilit de o prezentatoare TV. Ce răspuns instant i-a dat el apoi. Imaginile s-au viralizat pe TikTok

Jador, umilit de o prezentatoare TV. Ce răspuns instant i-a dat el apoi. Imaginile s-au viralizat pe TikTok
Jador, umilit de o prezentatoare TV.

Jador a reacționat după ce o prezentatoare de televiziune l-a ironizat, în direct, stârnind furia artistului. Astfel, cântărețul a fost ironizat de prezentatoarea Anisa Sandulache și de coechipierii săi.

Jador, umilit de o prezentatoare TV

În cadrul emisiunii sale a fost invitat Radhu, singurul român care a intrat în Billboard Latin, în revista ”Hoy”, pe aceeași pagină cu artistul Ricky Martin. Iar la un moment dat, printre altele, în discuția lor s-a ajuns la Jador. Dialogul între Radhu și moderatoare a fost unul halucinant.

”Acum s-a lansat și Jador pe muzica spaniolă, poate cânți cu Jador”,spun moderatorii.

”Nu știu cine e”, spune Radhu.

”Nu știi cine e? Felicitări. Lasă-mă să-ți strâng mâna. N-ai pierdut nimic. Uitați-vă la fața lui cine e, ce derutat e… Nu știu cine e”, a spus și prezentatoarea emisiunii.

”E român?, întreabă Radhu.

”Da, e român”, adaugă moderatorii.

”Un pic francez. Se scrie legat”, a mai spus prezentatoarea.

Jador s-a simțit lezat

De altfel, În urmă cu ceva timp, Jador spunea în cadrul unui podcast,  că de multe ori a fost victima rasismului, mai ales la evenimentele la care cânta. Și de această dată, artistul a reacționat.

”Deci am privit videoclipul ăsta de cel puțin 100 de ori. Am încercat să-mi dau seama de ce această domnișoară sau doamnă are o atitudine atât de rasistă la adresa mea.

Ca și cum muzica pe care noi o facem, muzica din România… Că băiatul ăla face muzică în State, bravo lui, ne face onoare țării, foarte frumos. Ne bucurăm că are oportunitatea asta. Dar de ce fața asta când vine vorba despre manele?”, a spus foarte supărat, Jador.

Despre Jador

După participarea la Puterea Dragostei, Jador a devenit rapid. El a reușit să atragă atenția publicului și să cucerească publicul. Apoi, Jador s-a lansat în muzică, visul lui fiind să devină unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Astăzi, artistul se bucură de succes, fiind iubit de public și piesele pe care le lansează ajung imediat în trending.

Jador a participat, de asemenea, și la emisiunea Survivor România 2021. El a făcut parte din echipa Faimoșilor, însă, după mai multe săptămâni petrecute în Republica Dominicană, el a fost eliminat din concurs din cauza unei accidentări la picior. Câștigătorul Survivor România 2021 a fost însă tot un Faimos, și anume Zanni. El a fost marele câștigător al trofeului și al premiului pus în joc, în valoare de 50.000 de euro.

 

@jadorLumea …..

♬ sunet original – Jador

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI