27 feb. 2021 | 21:56

Jador și Roxana Nemeș, la cuțite la Survivor România 2021. Acuze grele și amenințări VIDEO

Monden
Jador și Roxana Nemeș, la cuțite la Survivor România 2021. Acuze grele și amenințări VIDEO
Jador si Roxana Nemes, la cutite la Survivor Romania 2021

Scandal uriaș la Survivor România. Roxana Nemeș și Jador au ajuns la cuțite și jigniri. Ce i-a reproșat manelistul frumoasei blonde. Fanilor nu le-a venit să creadă ce au auzit. De la ce a pornit disputa dintre cei doi și de ce este revoltată Faimoasa.

Jador și Roxana Nemeș, la cuțite la Survivor România 2021

Ziua și scandalul la Survivor România. După certurile dintre Zanni și Alexandra Stan și necazurile Andreei Antonescu la doar o zi de la intrarea în competiție, Jador și Roxana Nemeș și-au aruncat vorbe grele. De ce s-au certat cei doi Faimoși? Se pare că după ultimul consiliu, au iesit la iveală vechile dispute dintre concurenții echipei roșii. Roxana Nemeș este extrem de dezamăgită de faptul că a fost propusă, pentru a doua oară, spre eliminare de la Survivor România.

Frumoasa blondină s-a simțit trădată de co-echipierii săi și le-a reproșat, prima dată fetelor, Majdei și Elenei Marin, că nu o susțin și că s-au aliat cu băieții împotriva ei.

„Nu imi plac oamenii, nu e vorba de asumare, oamenii pe care nu te poti baza, oamenii care spun una si fac alta. Mi s-a părut că ați făcut ca oile, ce au zis băieții aia ați făcut.”, le-a spus revoltată Roxana Nemes colegelor sale din echipa Faimoșilor de la Survivor România.

Jador nu s-a putut abține și a ținut neapărat să intre în discuție, acuzând-o pe Roxana Nemeș de faptul că merita să fie votată.

„Băi, Nemeș, termină cu astea că mă enervezi. Mă enervezi rău. Te-am votat că meriți, ești nebună?”, a intervenit Jador, nervos, pentru a clarifica lucrurile cu Roxana Nemeș.

Jador pleacă de la Survivor România?

Faimoșii ar putea mult de suferit dacă Jador va fi eliminat de la Survivor România. Cântărețul de manele întâmpină anumite probleme de sănătate, de ceva timp, iar co-echipierii lui se tem ca artistul să nu fie nevoit să părăsească această competiție. După ce medicii i-au interzis lui Jador să participe la o anumită probă din cadrul concursului, Faimosul se teme pentru sănătatea. Pentru prima oară, el nu a participat la un meci de imunitate desfășurat în competiție, dar speră că problemele se vor ameliora la un moment dat.

„Mă simt nașpa din punct de vedere fizic. Nu am fost expus niciodată la atâta foame, mușchii mei s-au cam dus. Din cauza unei probleme la naștere și fiind expus la efort am problema asta, nu foarte gravă, dar mă poate afecta pe viitor. Și eu îmi doresc pe viitor să cânt la nunți și să dansez cu oamenii.

Nu e o problema foarte gravă, dar mă afectează pe unele trasee, chiar dacă nu o arăt și mă arunc cu capul înainte. Am un psihic foarte puternic, am plecat de la minus 5 și am ajuns să am ce băga la stomac. Familia mea e mândră de mine. Nu pot să nu recunosc că o dau tot ce pot până mă ajută corpul.”, a spus Jador, potrivit WOWbiz.ro.

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro