Jador și Lino au dat lovitura cu noul clip video. Surpriză majoră: ce mare vedetă apare în el VIDEO

Jador și Lino au dat lovitura cu noul clip video. Surpriză majoră: ce mare vedetă apare în el VIDEO
Jador si Lino au dat lovitura cu noul clip video

Fostul Faimos de la Survivor România a scos o piesă care promite să fie cea mai tare în trending. Jador a lansat o melodie inspirată din experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană, lucru care i-a entuziasmat pe fanii artistului. Surpriză majoră! Ce mare vedetă apare în clipul manelistului. 

Jador și Lino au dat lovitura cu noul clip video

Participarea la Survivor România și-a lăsat amprenta asupra lui Jador, care este convins că nu va uita niciodată această experiență care i-a schimbat viața. Manelistul a părăsit competiția din motive medicale, după ce medicul nu i-a dat acceptul să mai intre pe teren, după ce și-a rupt meniscul în trei locuri diferite, având genunchii avariați.

Artistul a profitat de perioada pe care a petrecut-o în Republica Dominicană, timp în care a reflectat asupra greutăților pe care le-a îndurat în trei luni de competiție. Jador a lansat o piesă în colaborare cu Lino și Cătălin Moroșanu, intitulată sugestiv „Sunt o fortza”, în care cântărețul le transmite un mesaj puternic fanilor săi, acela că trebuie să rămâi puternic, în ciuda tuturor greutăților pe care le întâmpini.

„Forța vine de la Dumnezeu, bunătatea din suflet dar inspirația vine din orice întâlnesc in fiecare zi, drept urmare melodiile mele sunt inspirate din tot ce trăiesc!

Este foarte important pentru mine sa știți ca ideea acestui proiect, a acestei formule, fiecare detaliu, inclusiv cel mai scurt cadru, au fost concepute pe plaja din Republica Dominicana, în serile când nu mă aveam decât pe mine și pe Dumnezeu”, le-a explicat Jador fanilor din mediul online.

Jador, criticat după ce a cântat alături de Loredana și alți maneliști

Fostul star de la Survivor România este revoltat de felul în care, conform spuselor sale, ar fi perceput de către publicul meloman. Jador a fost deranjat de faptul că piesa „Fericire”, la care a colaborat cu Loredana Groza și încă alți opt cântăreți de manele, nu ar fi fost apreciată la adevărata ei valoare.

Jador afirmă vehement că publicul din România îl consideră needucat și analfabet, din cauza culorii pielii sale.

„Am văzut la televizor: Loredana a făcut piesă cu nouă maneliști. Nici nu mai contam, noi eram nouă maneliști. Și era acolo cine? Florin Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, eu, care să zicem că nu trebuie să aibă atât respect că mna e mai tânăr, dar punem pentru ăia vechi, care sunt niște artiști.

Loredana și restul. Loredana este o artistă de excepție, foarte bună și o apreciem cu toții și o iubim dar în ochii unora suntem doar niște maneliști.

Asta pentru că ne consideră niște analfabeți, niște needucați și multe alte lucruri. Cum să comentezi de niște oameni valoroși? Dar nu, noi suntem țigani și suntem într-adevăr huiduiți în anumite contexte”, i-a mărturisit Jador lui Damian Drăghici în cadrul podcastului său de pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI