Jador și Connect-R, scoși din minți de Vulpița de la Antena 1. Care este legătura cu Alex Velea

Jador și Connect-R, scoși din minți de Vulpița de la Antena 1. Care este legătura cu Alex Velea

”Telenovela Vulpița”, dar și acțiunile protagonistei, o plasează în top-ul celor mai blamate și, totodată, invidiate persoane din România la această oră. Soții Stegaru și-au schimbat viața imediat cum au pășit în platoul ”Acces Direct”. Și-au găsit loc în București, își permit să își satisfacă unele plăceri, iar toate datorită ei, Vulpiței, mai cu seamă după ce aceasta a scos un hit cu Axinte, detronându-l pe Jador de pe locul unu din trending Youtube. Furios de întâmplare a fost nu numai el, ci și Connect-R.

Jador și Connect-R, scoși din minți de Vulpița de la Antena 1

În urmă cu patru zile, Vulpița a pășit pentru a doua oară într-un studio de înregistrări, însă nu ca să danseze, precum în trecut, ci, de această dată, să cânte. Tânăra din Blăgești a acceptat propunerea lui Axinte de la ”Vacanța Mare” de a înregistra o melodie ce se știa de la început că va ocupa locul unu în trending Youtube România.

”Hai la București” se numește piesa care a adunat 3,574,194 de vizulizări și se menține în trending de la debut. Însă, nu toți s-au bucurat de succesul Veronicăi, căci așa o cheamă pe cea care a devenit stea peste noapte.

„Cum să mă ia Vulpița?”

Unul dintre cei care și-au arătat nemulțumirea nu pentru că melodia nu ar suna bine, ci pentru că a fost detronat, este Jador, vedetă de la Puterea Dragostei. Cântărețul de manele a scos, alături de Lino Golden, piesa ”Dau Moda”, compusă de Alex Velea. Melodia era pe locul unu chiar și după o săptămână de la lansare, succesul ei fiind zdrobit de Vulpița.

„Vulpița e pe locul 1. Băi, m-a luat Vulpița. Mor! Băi, cum să mă ia Vulpița? Nu mă ia Salan, nu mă ia nimeni, mă ia Vulpița. Băi, ce aveți?”, a spus Jador pe contul său de TikTok.

De asemenea, și Connect-R a răbufnit când a văzut că ”popularitatea e tot una cu celebritatea în România”. Artistul a scris în mediul online că: „1 #trending YouTube Romania ! ? ţara în care popularitatea e tot una cu celebritatea! ?”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI