Jador refuză să se uite la Survivor România 2022. De ce nu vrea să mai audă de această emisiune EXCLUSIV

Jador refuză să se uite la Survivor România 2022. De ce nu vrea să mai audă de această emisiune EXCLUSIV
Motivul pentru care Jador refuză să urmărească Survivor România 2022

Artistul spune că nu a fost atras în niciun moment, de la mijlocul lunii ianuarie încoace, de ideea de a urmări edițiile din acest an. Deși pare categoric împotrivă, atunci când vine vorba despre o posibilă colaborare cu noul producător al showului, Jador adaugă însă că după el „Survivor” este în primul rând un fel de școală.

Jador refuză să urmărească Survivor România 2022: care este motivul?

Remus Ionuț Dumitrache, alias Jador, vrea să stea cât mai departe de emisiunea-concurs „Survivor”. El spune că nu a fost atras în niciun moment, de la mijlocul lunii ianuarie încoace, de ideea de a urmări edițiile din acest an. La 16 ianuarie PRO TV a lansat o nouă ediție a celebrei emisiuni, cu același format și prezentator.

„Nu m-am uitat și nici nu am de gând să o fac. Vă spun sincer, pentru mine așa ceva nu mai există. Adică nu mai face parte din lumea mea. Am trecut prin așa ceva, cu fruntea sus, spun eu, știu cum e! De acum am cu totul alte proiecte!”, a declarat Jador pentru playtech.ro.

Spune că vede viața cu alți ochi

Deși pare categoric împotrivă, atunci când vine vorba despre o posibilă colaborare cu noul producător al showului, Jador adaugă că după el „Survivor” este în primul rând un fel de școală.

„O asemenea emisiune te maturizează ca puține alte lucruri în viață. Mă bucur că am trecut prin așa ceva, fiindcă acum văd viața cu totul alți ochi. Și mă bucur și pentru cei care au decis să ia startul la actuala ediție. Dar, orice lucru are mai multe fațete. Așa este și cu această emisiune. Am trăit niște clipe grele, pe care nu doresc să le mai repet vreodată. O data e suficient!”, și-a argumentat el ideea.

  • Ce a învățat din aventura sa la Survivor

Jador spune că principalul lucru pe care l-a învătat din aventura sa de anul trecut din Republica Dominicană e faptul că trebuie să te bucuri de viață:

„Emisiunea aceea m-a maturizat așa cum nu mi-aș fi închipuit că o va face. Acum știu că orice ar fi și orice ai face trebuie să te bucuri de viață. Trebuie să știi să-și oferi ție șanse, dar și propriului tău corp. Pe care trebuie să-l mai răsfeți, oferindu-i tot felul de plăceri și de mâncăruri, mai ales atunci când ți le cere!”.

Are în continuare probleme medicale

Jador mai spune că nici până acum, la nouă luni de la încheierea aventurii sale, problemele medicale cu care s-a întors din republica Dominicană nu au luat încă sfârșit, el trăgând ponoasele accidentărilor sale de la picior și de la mână.

„Va trebui să ajung în cele din urmă la medic, deși am cam amânat asta. Am sperat că lucrurile se vor rezolva fără intervenția doctorului, dar unele lucruri nu trec de la sine”, adaugă Jador, unul dintre favoriții la marele trofeu al întrecerii de anul trecut.

  • Eliminat din cauza uni accidentări

Anul trecut, în luna aprilie, Jador a fost eliminat din concurs din cauza problemelor sale cu accidentarea gravă suferită la picior. el a stat o perioadă în spital, pentru recuperare, apoi a încercat să revină în concurs, dar în cele din urmă doctorii i-au interzis să se întoarcă în competiție. În acest moment, Jador e decis să se axeze doar pe latura artistică a vieții sale:

„Am hotărât că mă voi concentra în acest an mai mult asupra carierei. Știu să fac muzică de bună calitate, așa că îmi voi înființa propriul meu studio de muzică. În plus, voi încerca o serie de colaborări internaționale. Mă voi înarma și cu răbdare, fiindcă e dificl să realizezi aceste colaborări despre care vorbesc. Rămân însă un tip încrezător!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI