Jador, probleme cu Poliția în centrul Capitalei. Ce a pățit fostul concurent de la Survivor România

Jador, probleme cu Poliția în centrul Capitalei. Ce a pățit fostul concurent de la Survivor România
Jador, oprit de Poliția din București. Ce s-a întâmplat

Jador a atras atenția tuturor după ce a fost oprit de polițiștii din București. În trecut cântărețul s-a mai confruntat cu amenzi și chiar a avut permisul supendat, așa că toată lumea a fost curioasă să afle ce a pățit acum fostul concurent de la Survivor România.

Jador, întâlnire de gradul 0 cu Poliția. Ce s-a întâmplat cu artistul

Jador a ajuns din nou față în față cu poliștii din Capitală. Vineri, în jurul prânzului, bolidul cântărețului a fost oprit de doi agenți. Motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru nu trebuie să îi îngrijoreze pe fanii ce știu că acesta a mai avut probleme cu legea în trecut, mai ales pentru că a fost vorba de un simplu control de rutină.

Artistul a confirmat ulterior această versiune și și-a calmat admiratorii ce au crezut că s-a întâmplat ceva după ce el a fost surprins de un alt șofer din trafic. De asemenea, surse din Poliție au dezvăluit pentru Cancan că a fost vorba de un simplu control de rutină și nu a existat vreo sancțiune.

”M-a oprit pentru un control de rutină, absolut nimic altceva. Am fost OK, m-a salutat, l-am salutat și am plecat”, spune Jador. L-am văzut pe cel care mi-a făcut poză, era în spatele meu. Nu am fost niciodată prins așa, dar toate au un început.”, a spus cântărețul pentru publicația menționată mai sus.

Ce probleme cu legea a avut Jador în trecut

Jador a avut în trecut probleme cu legea. Vara trecută, cântărețul a avut permisul suspendat după ce a depășit viteza regulamentară. De asemenea, el a mai primit două amenzi. Se pare că acesta s-a confruntat cu mai multe provocări după ce publicul a avut o reacție furioasă când s-a aflat tot ce s-a întâmplat.

„Astea două le-am luat acum trei zile. Amândouă în aceeași zi și permisul suspendat. Am dovadă două zile. Am luat multe amenzi, permisul l-am mai avut suspendat o dată, tot din cauza vitezei, mă omoară viteza. Nu știu, când te grăbești îi dai un pic.”, spunea pe atunci artistul.

Jador, în centrul atenției. De ce este supărat după ce a cântat cu Loredana

Jador se află în centrul atenției de ceva timp. Pe lângă faptul că a participat la Survivor România 2021, el și-a câștigat o mulțime de fani ce îi ascultă muzica și abia așteaptă să scoată piesă după piesă. Totuși, după ce a lucrat alături de Loredana, el a spus că au existat foarte multe probleme. Cântărețul nu a fost deloc mulțumit pentru că a primit foarte multe jigniri din partea unor oameni.

„Am văzut la televizor: Loredana a făcut piesă cu nouă maneliști. Nici nu mai contam, noi eram nouă maneliști. Și era acolo cine? Florin Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, eu, care să zicem că nu trebuie să aibă atât respect că mna e mai tânăr, dar punem pentru ăia vechi, care sunt niște artiști.

Loredana și restul. Loredana este o artistă de excepție, foarte bună și o apreciem cu toții și o iubim dar în ochii unora suntem doar niște maneliști.

Asta pentru că ne consideră niște analfabeți, niște needucați și multe alte lucruri. Cum să comentezi de niște oameni valoroși? Dar nu, noi suntem țigani și suntem într-adevăr huiduiți în anumite contexte”, i-a mărturisit Jador lui Damian Drăghici pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI