Jador iubește din nou! Cu cine a decis să formeze un cuplu: ”De câteva luni, chiar” EXCLUSIV

Jador iubește din nou! Cu cine a decis să formeze un cuplu: ”De câteva luni, chiar” EXCLUSIV
Jador iubește din nou

Jador şi Georgiana formează din nou un cuplu și se iubesc la fel ca în prima zi. Mai mult, cei doi ar fi decis să nu mai pună presiune pe idila lor.

Jador iubește din nou! Manelistul este în culmea fericirii

Dragoste cu mare năbădâi în viaţa lui Jador. Povestea sa de iubire cu Georgiana Elisei a trecut deja prin diverse etape, cei doi tineri experimentând stări diverse, de la agonie la extaz, traversate cu mare uşurinţă.

Există voci care spun că inclusiv plecarea lui Jador, la începutul anului, în Republica Dominicană, pentru a participa la emisiunea-maraton “Survivor”, s-ar fi putut datora tot acestei poveşti de iubire.

Şi că nu este deloc exclus ca Jador să fii plecat tocmai pentru a-şi fi limpezit gândurile. Cert este că la scurt timp după revenirea în țară, în această primăvară, după numeroasele accidentări suferite în timpul concursului, Jador anunţa în cadrul emisiunii “Teo Show” că el și Georgiana, „Negruța”, așa cum preferă să o alinte, s-au despărțit.

Ea nu a acceptat ușor

Motivele nu erau chiar foarte clare sau nu doreau a fi fost făcute publice. Jador, una dintre vedetele masculine ale muzicii de tip manea, cu mare impact asupra tinerei generaţii, e foarte bine văzut de multe dintre reprezentantului sexului frumos.

Numai că Georgiana Elisei nu acceptă cu uşurinţă ideea că iubitul este înconjurat mai mereu de femei frumoase. Şi asta chiar dacă el îi promite că nu are ochi decât numai pentru ea.

„Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apar la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani.

Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Ea e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa”, le spunea Jador prietenilor din jurul său în urmă cu câteva luni, atunci când era întrebat pe seama iubitei sale.

Tatăl lui ”dă din casă”

Vara se pare că a schimbat însă lucrurile. Cel puţin aşa e de părere tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache: “Eu ştiu că s-au împăcat. De câteva luni bune, chiar. Dar văd că nu doresc să vorbească despre asta. Poate au decis să schimbe puţin strategia, să vadă cum merg lucrurile între ei şi în alt mod, nu ştiu.

Dar ceea ce ştiu e că m-am bucurat foarte tare, fiindcă îmi plac foarte mult cum se înţeleg când sunt împreună. Am mai vorbit cu Jador la telefon şi era şi Georgiana în preajmă, căci îi auzeam glasul. Sau numele ei apărea în diverse planuri de viaţă ale fiului meu.

Acum mă aştept ca la jumătatea lunii, când Jador are concert la Bacău, să treacă iar pe la noi acasă, la părinţi, împreună. Ar fi păcat să se despartă!”, a declarat Romeo Dumitrache pentru playtech.ro.

Tatăl lui Jador e ferm convins că fiul său nu e “uşă de biserică” atunci când vine vorba despre relaţia cu sexul frumos, dar spune imediat şi că Georgiana trebuie şi ea “să ştie cum şi când să pună piciorul în prag”. “Jador a avut parte de o vară nebună.

Cu concerte numeroase şi cu plecări mai ştiu eu pe unde. A fost în Germania, se pregăteşte pentru Elveţia. Are o viaţă de artist, ce mai. Dar vine ea şi ziua când se va stabili la casa lui, nu am nicio îndoială!”, mai spune Romeo Dumitrache. Ionuţ Dumitrache, alias Jador, şi Georgiana Elisei, se cunosc încă de pe băncile facultăţii, cei doi fiind colegi la Academia de Ştiinţe Economice în urmă cu mai bine de şase ani

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI