Ivana Knoll, apariție de senzație la finala Champions League. Ce „echipament” special a îmbrăcat la meciul Manchester City – Inter – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
10 06. 2023

Cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial din Fotbal din anul 2022 nu a ratat finala Champions League și a fost prezentă la meciul Manchester City – Inter. Frumoasa brunetă a postat pe rețelele sociale câteva imagini de la stadionul Ataturk din Istanbul, îmbrăcată într-o costumație provocatoare. Fosta finalistă de la Miss Croația a stârnit admirație, iar mai mulți spectatori au vrut să facă poze cu ea.

Ivana Knoll, ședință foto provocatoare înaintea finalei Manchester City – Inter

Cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial din Fotbal din anul 2022, așa i-au spus jurnaliștii de la The Sun, după ce au văzut-o la turneul din Qatar. Frumoasa brunetă a plecat în SUA după competiția câștigată de Argentina și a postat destul de des imagini de la evenimente și ședințe foto, semn că afacerile de peste ocean îi merg foarte bine. Acum și-a făcut din nou apariția la un meci de fotbal.

Ivana Knoll s-a dus să vadă, de la stadionul Ataturk, meciul în care Manchester City și Inter s-au înfruntat în finala Champions League. A îmbrăcat din nou ținute provocatoare, în culorile Croației, iar imaginile le-a postat pe rețelele sociale. În doar un sfert de oră, fosta finalistă de la Miss Croația a strâns 17.000 de like-uri, şi peste 200 de comentarii.

Ivana Knoll a fost inspirată și a ajuns la stadion cu câteva ore înainte de startul partidei. A evitat astfel aglomerația și agitația din jurul arenei, mai ales că la câteva străzi disțanță a izbucnit un incendiu, la o fabrică, iar pompierii turci au intervenit și au potolit flăcările.

Frumoasă suporteră din Croația este foarte prezentă pe rețelele sociale, iar acum câteva săptămâni a fost întrebată dacă a apelat la intervenții chirurgicale. A răspuns foarte mândră că este „sută la sută naturală”.

A fost agitație și la Milano, la stadionul Giuseppe Meazza, unde 50.000 de fani s-au strâns și au văzut meciul pe ecranele uriașe care au fost montate în interiorul arenei formației din Italia. Suporterii lui Inter sunt obișnuiți cu succesele, echipa lor câștigând trofeul de trei ori. Manchester City a jucat o finală pe care a pierdut-o în fața lui Chelsea. Antrenorul „cetățenilor” era și atunci Pep Guardiola.

Sursa Foto: Instagram