iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de sâmbătă, 28 martie

Emisiunea iUmor de pe Antena 1  – ediția a șasea de sâmbătă 28 martie.

Cel mai urmărit show de umor a revenit pe micile ecrane cu un cel de-al optulea sezon, care a avut marea premieră pe 22 februarie, de la ora 20:00, după Observator, la Antena 1. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au revenit în calitate de jurați și în cel mai nou sezon iUmor și sunt pregătiți să fie surprinși de momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Show de umor continuă sâmbătă, 28 martie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Emisiunea iUmor de pe Antena 1  – ediția a șasea de sâmbătă 28 martie

Se lasă cu mare comedie! Doru Octavian Dumitru și Stevie Starr vor fi surprizele celei mai noi ediții iUmor. Cea de-a șasea ediție a celui mai urmărit show de umor este plină de surprize pentru jurați și telespectatori și poate fi urmărită sâmbătă, 28 martie, de la ora 20:00, la Antena 1. Printre acestea se numără și invitatul special, un om cu un simţ al umorului fabulos, Doru Octavian Dumitru.

Acesta a fost invitat și sezonul trecut și i-a făcut pe jurați să îl aplaude în picioare, iar pe Mihai Bendeac să exclame:

“Este efectiv o legendă! Am crescut cu el, îmi aduc aminte că vedeam casetele video de nu ştiu câte ori, le ştiam pe de rost!”.

Stevie Starr este concurentul care va ridica toată sala în picioare

Bărbatul născut în Glasgow este recunoscut la nivel mondial drept “Regurgitatorul Profesionist”. De 35 de ani înghite pe scenă fel și fel de obiecte, dar a început asta încă din copilărie când a învățat să își înghită banii de buzunar și după să îi regurgiteze pentru că a crescut într-un orfelinat. Doctorii din Anglia și America nu au reușit să afle ce comenzi îi dă creierul pentru a avea un asemenea control.

Stevie Starr la iUmor.
Emisiunea iUmor de pe Antena 1  – ediția a șasea de sâmbătă 28 martie.

Cum va fi numărul pregătit de Doru Octavian Dumitru, dar și care va fi reacția celor trei jurați la întâlnirea cu faimosul Stevie Starr, telespectatorii vor putea urmări astăzi, de la ora 20:00, la Antena 1.

Căștigătorul fiecărei ediții

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI