Iulia Vântur și Salman Khan, întâlnire în mare secret. Unde s-au văzut cei doi iubiți EXCLUSIV

Iulia Vântur și Salman Khan, întâlnire în mare secret. Unde s-au văzut cei doi iubiți EXCLUSIV
Iulia Vantur si Salman Khan, intalnire in mare secret. Unde s-au vazut cei doi iubiti

Pentru fosta noastră vedetă de televiziune, Iulia Vântur, 40 de ani, 2021 a fost un an ușor atipic. Revenită în România din luna mai, ea și-a amânat pe termen nedefinit întoarcerea în India. Ultimele șase luni i-au adus astfel și o separare de celebrul său iubit, Salman Khan, vedeta filmelor de la Bollywood.

Ce spune Iulia Vântur despre experiența de a trăi în India. ”M-a făcut un om mult mai tolerant”

Iulia Vântur susține însă că agenda sa profesională, ca și anumite obligații contractuale, o vor determina să revină curând în India. Mai aels că apreciază foarte tare experiența trăită în imensa țară asiatică.

„Consider că experiența trăită în India m-a îmbogățit foarte mult. Mi-a deschis orizonturile, m-a făcut un om mult mai tolerant, un om care a învățat să deschidă ochii și în dreapta, și în stânga, nu doar în față!”, a declarat Iulia Vântur pentru playtech.ro.

La un pas să se întoarcă în tv

Prezentă la Gala UCIN 2021, Iulia Vântur a admis că a fost destul de aproape de a reveni pe sticlă, în România.

„Am avut o propunere în acest sens, doar că deocamdată nu s-au aranjat încă lucrurile”, a adăugat ea, fără a preciza despre ce televiziune din România sau despre ce tip de emisiune ar fi putut prezenta.

Iulia Vântur dă însă asigurări că îi este dor să se reîntâlnească cu telespectatorul romîn, după ani buni de absență.

Cine e prima sa iubire

Întrebată despre prima sa iubire, Iulia Vântur a preferat un răspuns mai mult decât diplomatic:

„Prima iubire? Clar e mama! Ea e clar cea de care te îndrăgostești prima data, în pântecul ei”.

Însă a evitat să ofere amănunte despre relația sa actuală cu Salman Khan, deși în această vară a spus de mai multe ori că va reveni cât de curând alături de Salman, cu atât mai mult cu cât e implicată într-un proiect profesional în care apare și cunoscutul star de la Bollywood.

Revedere în Turcia

Presa centrală a scris, pe de altă parte, că Iulia Vântur și-ar fi văzut totuși iubitul peste vară, în Turcia. La rându ei, presa din India a anunțat că Salman Khan a ajuns și el în Turcia pentru a filma la producția „Tiger 3”, în regiunea Cappadocia, fapt confirmat chiar pe contul de Instagram al actorului.

După o scurtă vizită la Istanbul, Iulia Vântur s-a deplasat și ea tot în Cappadocia, reîntâlnindu-și astfel iubitul după luni lungi și grele de separare.

De cinci luni în România

Fosta prezentatoare de la emisiunea Dansez pentru tine a revenit în luna mai în România, unde a rămas până în prezent, lucru care i s-a întâmplat foarte rar, în ultimii ani, când Iulia Vântur își petrecea cea mai mare parte a anului în India.

Dacă vedeta noastră a fost probabil obligată să ia această decizie și din cauza pandemiei de COVID-19, care a lovit cu putere mare parte din populația Indiei,  iubitul ei s-a confruntat în această vară cu o serie de scandaluri. Actorul a fost implicat, între altele, și într-un dosar de înșelăciune, alături de alți membri din familia sa.

Iubitul ei, Salman Khan, a infirmat recent că are soție și copii în Dubai

Însă necazurile nu s-au oprit aici pentru el. Fiindcă destul de recent Salman Khan a fost luat prin surprindere de o declarație cu totul neașteptată făcută de cineva din anturajul său, pe rețelele sociale de comunicare.

Potrivit acestei confesiuni, vedeta de la Bollywood era acuzat, nici mai mult, nici mai puțin, că ar avea soție și copii, pe care i-ar ține ascunși în Dubai.

În replica, Salman Khan a infirmat categoric zvonurile ce luaseră amploare la adresa sa, precizând că nu-i va răspunde public celui care a scris așa ceva despre el.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe. Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane.

Întreaga Indie știe unde locuiesc. Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție”, a declarat Salman Khan, potrivit zeenews.india, citat și de revista viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI