Iulia Vântur n-a pățit niciodată așa ceva în România. Ce a putut spune o fostă iubită de-a lui Salman Khan despre el

Iulia Vântur n-a pățit niciodată așa ceva în România. Ce a putut spune o fostă iubită de-a lui Salman Khan despre el
Fosta iubită a lui Salman Khan a vorbit despre Iulia Vântur

Actualul iubit al Iuliei Vântur, Salman Khan a avut în trecut o relație cu Aishwarya Rai Bachchan. Iată ce a putut spune fosta iubită a lui Salman Khan, despre acesta. Iulia Vântur nu a pățit niciodată așa ceva în România.

Iulia Vântur nu a pățit niciodată asta în țară

Prietenie, dragoste și apoi căsătorie … Toată lumea într-o relație trebuie să treacă prin această situație. Dar perioada dintre iubire și căsătorie este puțin dificilă. Există multe așteptări unul față de celălalt în această perioadă.

O relație se naște din nou în acest timp. Cuplul care va supraviețui acestei perioade trăiește ca un cuplu grozav în viitor. Dacă acest lucru se întâmplă unora, atunci relația unora se încheie în această perioadă.

Salman – relația specială cu Aishwarya

Relația unui cuplu din Bollywood nu a durat mult. Dar și astăzi se discută și despre despărțire. Aceasta este relația dintre Salman Khan și Aishwarya Rai. De la povestea de dragoste a acestor doi până la despărțire, se vor auzi multe povești.

Separarea celor doi nu este un lucru nou. Dar poate fi stresant să rupi relația în mod greșit. Acest lucru îi afectează pe amândoi.

Când s-a despărțit Aishwarya de Salman?

Despărțirea dintre Aishwarya Rai și Salman Khan sunt un subiect de care toată lumea își amintește. În 2002, cei doi au început să discute despre disputele lor, iar Aishwarya a susținut chiar că a fost bătută de Salman, potrivit zoomtventertainment.com.

Mai multe controverse i-au înconjurat pe Aishwarya și Salman în acel moment și astăzi încearcă să se evite unul pe celălalt. În timpul filmării filmului Hum Dil De Chuke Sanam, Salman și Aishwarya s-au îndrăgostit.

Aishwarya și Salman Khan

Deși Aishwarya a avut o relație excelentă cu sora și familia lui Salman, cei apropiați ai actriței erau împotriva relației lor. Cu toate acestea, după ce s-au întâlnit câțiva ani, lucrurile au început să ia o întorsătură urâtă și, în 2001, Salman ar fi fost văzut lovind în ușa casei lui Aishwarya și a îndemnat-o să-l lase să intre.

După multe drame, el a intrat în cele din urmă în casa ei. Mulți cred că Salman a încercat să intre în casa ei, deoarece el a vrut să o ceară în căsătorie, dar Aishwarya nu era pregătită pentru acest lucru.

Declarațiile fostei iubite a lui Salman Khan

În 2002, cei doi au confirmat destrămarea. În timp ce Salman a declarat că certurile au loc în fiecare relație, Aishwarya a vorbit pe larg despre ceea ce s-a greșit între cei doi. Într-un interviu, actrița a declarat:

„Eu și Salman ne-am despărțit în martie anul trecut, dar el nu este capabil să se împace cu asta … După ce ne-am despărțit, mă suna și îmi vorbea urât. De asemenea, m-a bănuit că aveam relații cu colegii mei. Am fost legată de toată lumea, de la Abhishek Bachchan la Shah Rukh Khan. Au fost momente când Salman m-a agresat fizic, din fericire, fără a lăsa urme, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Salman m-a urmărit și mi-a cauzat răni fizice atunci când am refuzat să îi primesc apelurile. „

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI