Iulia Vântur, apariție demnă de o regină. Vedeta a strălucit la Abu Dhabi. Bijuteria impunătoare cu care a atras atenția tuturor

de: Daoud Andra
08 10. 2024

Iulia Vântur a atras toate privirile recent, la o serie de evenimente în Abu Dhabi. Românca a participat la premiile IIFA 2024 și a avut câteva apariții care nu au putut fi trecute cu vederea. Pe lângă ținutele spectaculoase, demne de covorul roșu, a impresionat și cu accesoriile de lux pe care le-a ales.

Iulia Vântur a făcut furori la Abu Dhabi

Zilele trecute, Iulia Vântur a fost prezentă în Abu Dhabi, pentru decernarea premiilor IIFA. Fosta prezentatoare TV a purtat câteva rochii de gală, cu care a făcut furori și pe care le-a accesorizat cu bijuterii de lux. Vedeta și-a făcut apariția într-o rochie de bal, argintie, cu umerii goi și cu o croială amplă în partea de jos.

Pe toată suprafața, rochia a avut aplicate mii de cristale care îi dădeau un aspect strălucitor. Chiar dacă ținuta arăta ca o bijuterie în sine, Iulia Vântur a accesorizat-o cu podoabe de lux, care nu au trecut neobservate. A purtat un colier masiv, cu un rubelit de 200 de carate și cercei, brățară și inel din același set. În ceea ce privește look-ul, a ales un machiaj care i-a pus în valoare trăsăturile și o coafură cu bucle și părul prins la spate.

”Locul în care talentul, frumusețea, glamour-ul, vedetele, fanii, muzica și dansul creează momente memorabile. M-am simțit ca o regină purtând aceste piese de artă la IIFA”, a scris Iulia Vântur în mediul online.

Într-o altă seară, vedeta și-a făcut apariția într-o rochie neagră, fluidă, și cu un corset de culoare aurie, dintr-un material rigid, pe deasupra. Vezi imaginile cu ea în galeria foto!

Iulia Vântur, despre relația cu Salman Khan

Vedeta, care are o relație de mai bine de 10 ani cu actorul indian Salman Khan, și-a făcut apariția singură la evenimentul din Abu Dhabi. De-a lungul timpului, cei doi au ales să fie discreți și să-și țină relația departe de ochii publicului și ai presei. În urmă cu câteva luni, au participat împreună la nunta fiului celui mai bogat indian.

Fosta prezentatoare TV, care și-a construit o carieră în lumea artistică în India, a povestit, la un moment dat, cum l-a cunoscut pe celebrul actor de la Bollywood.

”Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie”, a declarat Iulia Vântur în urmă cu ceva timp, pentru OK Magazine.