Iulia Vântur, apariţie care a creat mare vâlvă pe internet. Detaliul care i-a dat de gol logodna cu Salman Khan

de: Ionuț Vieru
28 06. 2024

Iulia Vântur a plecat din România în urmă cu zece ani. A ales India, după ce s-a îndrăgostit de unul dintre cei mai faimoși actori, de la Bollywood, Salman Khan. De-a lungul timpului au existat mai multe zvonuri cum că cei doi s-ar fi logodit, dar este adevărat?

S-a logodit Iulia Vântur cu Salman Khan?

Iulia și Salman au fost mereu discreți si au preferat să nu ofere foarte multe informații private cu privire la relația lor. Cu toate acestea, recent, a apărut o informația care a șocat publicul.

Cu câteva zile în urmă, cei doi au fost prezenți la nunta fiului celui mai bun prieten al actorului, iar Iulia a surprins pe toată lumea cu un inel special. Mulți s-au întrebat dacă s-au logodit.

O româncă stabilită în India, Simona Kumar, a declarat într-un interviu pentru SpyNews că zvonurile legate de logodna celor doi au început să circule din 2016, când Iulia și Salman au mers în Tibet pentru a primi binecuvântarea lui Dalai Lama.

„După cum știm, pe data de 23 iunie, Iulia Vântur a participat, bineînțeles că a fost și Salman Khan, au participat la nunta lui Sonakshi Sinha și celebrul Zaheer Iqbal, fiul prietenului cel mai bun al lui Salman Khan.

La degetul ei s-a observat inelul de logodnă, nu știu dacă a văzut toată lumea. Despre acest inel au mai fost zvonuri, dar nu l-am văzut până acum.

Zvonurile au început din august 2016, când Iulia și Salman Khan au mers împreună în Tibet și au cerut binecuvântarea lui Dalai Lama.

Nu pot să spun 100%, dar acel inel pare a fi un inel de logodnă. Deocamdată nu s-a scris nimic despre acest inel”, a dezvăluit românca Simona Kumar, pentru sursa menționată.

Costi Ioniță a dat-o de gol pe Iulia Vântur

Costi Ioniță a vorbit despre Iulia Vântur și cariera pe care o are aceasta în India. Acesta a dezvăluit cât de celebră este Iulia, de fapt, în India. Are de gând să colaboreze cu ea din punct de vedere muzical pe viitor.

„Cu Iulia sunt foarte bun prieten. Este o fată extraordinară, un artist foarte cunoscut în India. Românii habar nu au despre cât de tare este ea acolo, este foarte iubită, da, o să gândim la un proiect foarte frumos, în colaborare cu ceva artiști din Middle East și cu ea. Merită! Este extraordinară și vă reprezintă și ea cu succes, este o româncă extraordinară”, a spus Costin Ioniță pentru Click!