Iulia Vântur a fost sabotată în India. Ce se întâmplă în relația cu Salman Khan, poza care i-a enervat pe mulți

Iulia Vântur a fost sabotată în India. Ce se întâmplă în relația cu Salman Khan, poza care i-a enervat pe mulți
Iulia Vântur a fost sabotată în India

Iulia Vântur a fost sabotată în India, astfel că relația dintre ea și Salman Khan este iar pusă la încercare, după apariția unor imagini apărute în mediul online menite să o compromită pe frumoasa ieșeancă. Iulia Vântur trăiește de o bună perioadă de timp în India, o țară despre care spune că a îmbogățit-o spiritual foarte mult.

Iulia Vântur a fost sabotată în India

Însă Iulia Vântur se pare că nu se poate bucura de liniște de plină acolo, iar asta, cel mai probabil din cauza fanelor iubitului ei, actorul Salman Khan. Aparent, cineva a încercat să sape adânc în trecutul amoros al divei și să scoată în lumina prezentului relații de mult încheiate.

Mai precis, o fotografie pe Twitter de la o presupusă nuntă a ei cu fostul iubit, compozitorul Marius Moga, a de devinit rapid virală în India. Dar fotografia este un fals, ce poate fi detectat cu ochiul liber, căci fețele lor par să fi fost decupate și lipite apoi peste cele ale unui cuplu fotografiat în ziua nunții.

Fotografia a ajuns însă în presa din India, care se întreabă dacă există oare și un sâmbure de adevăr în toată povestea, având în vedere și faptul că nu este prima dată când se vehiculează varianta aceasta.

„Zvonurile despre Salman care este foarte apropiat de Iulia încă sunt de mare actualitate. Dar știați că Iulia a fost căsătorită cu un superstar român?

Ei bine, conform unor numeroase surse media, ea a fost măritată cu un artist român nominalizat la premiile Grammy, Marius Moga. Se pare că ei au avut o relație foarte solidă timp de 4 ani, înainte ca drumurile lor să se despartă. Iar acum, fotografii de la presupusa lor nuntă au reapărut în mediul online”, a scris publicația indiană siasat.com.

Ce scrie presa din India despre Iulia Vântur

Sursa citată a mai spus că Salman Khan a cunoscut-o pe Iulia Vântur în România, în urmă cu 11 ani, pe când filma pentru producția Jai Ho. Cei doi ar fi petrecut ceva timp împreună și au continuat să păstreze legătura și după ce indianul s-a întors în țara sa.

„Acum, Iulia face parte din Bollywood și din familia Khan. Paparazzi i-au fotografiat de multe ori împreună iar imaginile cu Iulia care a rămas la ferma din Panvel a lui Salman în perioada lockdown-ului au devenit virale pe internet”, a mai notat sursa citată.

Iulia Vântur trăiește de ani buni în India și este de părere că schimbarea majoră din viața sa i-a adus multă bogăție spirituală.

„Consider că experiența trăită în India m-a îmbogățit foarte mult. Mi-a deschis orizonturile, m-a făcut un om mult mai tolerant, un om care a învățat să deschidă ochii și în dreapta, și în stânga, nu doar în față!”, mărturisea Iulia Vântur pentru playtech.ro.

Iulia Vântur este tot mai des văzută în compania iubitului ei, deși preferă discreția totală în viața personală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI