Iulia Vântur a fost lăsată cu gura căscată. Salman Khan a încălcat o regulă sacră pe care o respecta mereu

Iulia Vântur a fost lăsată cu gura căscată. Salman Khan a încălcat o regulă sacră pe care o respecta mereu
Salman Khan și-a încălcat regula. Ce a făcut în noul film

Salman Khan se numără printre unii dintre cei mai cunoscuți actori din întreaga lume. Această meserie frumoasă vine cu multe provocări, iar oamenii trebuie să intre în pielea persoanjelor, însă fiecare își stabilește propriile limite. Salman Khan avea și el o regulă peste care nu își dorea să treacă niciodată, dar acesta s-a abătut puțin de la plan, spre surprinderea tuturor fanilor.

Ce face Salman Khan în noul lui film. Toată lumea a fost surprinsă

A fost lansat trailer-ul celui mai așteptat film în care va apărea Salman Khan, ‘Radhe: Your Most Wanted Bhai’, iar videoclip-ul a fost extrem de apreciat de fanii din întreaga lume, fiind distribuit în mediul online. Totuși, există o scenă ce a captat atenția tuturor, mai ales că o regulă impusă de star ar fi fost încălcată, chiar dacă Iulia Vântur susținea în trecut că el nu ar face așa ceva. 

Salman Khan nu a fost niciodată sărutându-se pe micile ecrane, dar de data aceasta, el s-a abătut puțin de la regulă. Actorul este văzut alături de actrița Disha Patani în trailer, iar o anumită scenă de tandrețe, în care ei se sărută, a stârnit reacții. Amintim că partenerul Iuliei Vântur nu a mai fost văzut în tandrețuri până acum cu vreo altă actrițe în filme.

Iulia Vântur, despre regula impusă de Salman Khan

Cândva, actorul dezvăluia că nu este necesar ca două personaje să se sărute într-un film, fiind un moment extrem de incomod. Totuși, el a ieșit puțin din zona lui de confort pentru noul film. În același timp, Iulia Vântur explica de ce acesta a luat această decizie în trecut.

”Salman Khan nu se sărută niciodată în filme. El se gândește că poate partenera are și ea un soț acasă, un tată care o vede. În toți anii de carieră pe care îi are nu s-a sărutat niciodată cu partenera de film. Nu o să găsești niciodată asta”, declara Iulia Vântur într-o emisiune TV.

Totuși, după ce toată lumea a fost surprinsă de faptul că starul a trecut peste această regulă, el a oferit o declarație pentru a înlătura misterul. Acesta a explicat că nu a fost, de fapt, un sărut normal, mai ales pentru că frumoasa actriță Disha Patani avea buzele acoperite cu bandă adezivă.

Salman Khan, primele dezvăluiri despre scena de tandrețe. Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și frumoasa actriță

Acesta a povestit că a fost ideea lui, așa că și-a ascultat instinctul și a profita de această idee de moment. De asemenea, Salman Khan a menționat că a fost păcat că nu a sărutat o asemenea femeie frumoasă. Deci, până la urmă, regula lui nu a fost încălcată complet.

„Filmele mele nu fac oamenii să se simtă inconfortabil. Disha Patani este o femeie superbă, frumoasă, minunată și uită-te la mine…mă duc și sărut o bandă adezivă. Momentul a fost improvizat. A venit totul pe moment.”, a povestit Salman Khan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI